Atitudinea Vioricăi înaintea moțiunii, analizată de un jurnalist: "Nu-și mai simte prostia"


Atitudinea Vioricăi înaintea moțiunii, analizată de un jurnalist: "Nu-și mai simte prostia"

Jurnalistul Radu Buzăianu a radiografiat-o pe Viorica Dăncilă înaintea moțiunii de cenzură. 

Astfel, realizatorul emisiunii "Bună, România!" a subliniat că Viorica Dăncilă avea o apariție modestă la începutul mandatului de premier, dar în prezent "și-a luat o privire de om care nu-și mai simte prostia". Menționăm că Viorica Dăncilă (foto: Radu Buzăianu) a participat miercuri seară la televiziunea de casă Antena 3.

Redăm comentariul jurnalistului:

"Rar mă enervează atât de personal cineva. Și-a luat o căutătură arogantă pe figură.

De unde era la început o apariție greu de argumentat logic și din cauza asta stătea modestă în cadre, uitați-vă la ea acum. Pare și îndreptățită. Și-a luat o privire de om care nu-și mai simte prostia. Un om care a muncit un pic la el în viață, care nu te miră ca premier, stă mai civilizat în funcția asta. Ea are și mândria prostului ajuns cineva împotriva abilităților intelectuale. Își trăiește agramatismul cu mândrețe. Pare că ne-a învins prostia. Pare că ne-am și obișnuit așa. Sper că totuși, de mâine încolo o fi altfel.

Dragnea a pus-o tocmai pe criteriul ăsta. Să fie atât de proastă încât să nu ajungă să creadă că e premier.

Ea lasă în urmā lecția asta: nu subestimați prostia", a scris jurnalistul Radu Buzăianu pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.