PSD, în moarte clinică înaintea moțiunii de cenzură. Doi deputați au demisionat din partid


PSD, în moarte clinică înaintea moțiunii de cenzură. Doi deputați au demisionat din partid

Pe zi ce trece PSD se descompune tot mai mult, iar lucrurile devin și mai grave pentru partidul Vioricăi Dăncilă în perspectiva moțiunii de cenzură anunțată de către Opoziție. Astăzi pesediștii au pierdut, dintr-un foc doi parlamentari. Este vorba de Mihăiță Găină, deputat PSD de Ialomița și Iuliu Emanuel Havrici, deputat PSD de Suceava.

Găină nu doar că a demisionat din grupul parlamentar, ci a anunțat că va activa ca deputat neafiliat. De altfel încă de acum o săptămână numele lui Găină era vehiculat - alături de cel al lui Emanoil Savin și Horia Nasra – printre posibilii susținători ai moțiunii de cenzură. Totodată, Iuliu Emanuel Havrici a trecut la grupul Pro Europa.  Victor Ponta i-a și urat "bun venit!" fostului deputat PSD de Suceava. "Bun venit in Echipa si in Grupul ProRomania colegului nostru Deputat de Suceava Emi Havrici / trebuie sa recladim social democratia si Romania!”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

Demisiile celor doi vin la scurt timp de la demisia unui alt deputat PSD, Emanoil Savin.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.