FOTO Fără Dragnea, viața e pustie! Irina Tănase a împlinit 27 de ani și nu prea are prieteni. ”Cerberul” Anca Alexandrescu și Diana Tușa au felicitat-o pe Instagram


FOTO Fără Dragnea, viața e pustie! Irina Tănase a împlinit 27 de ani și nu prea are prieteni. ”Cerberul” Anca Alexandrescu și Diana Tușa au felicitat-o pe Instagram

Mai tânăra ibovnică a pușcăriașului Liviu Dragnea (57 ani) – am numit-o pe Irina Tănase, fostă angajată a lui Sebastian Ghiță – a împlinit, joia trecută, 27 de primăveri.

Cu Daddy la răcoare, juna nu și-a putut ascunde pustiul ce o macină, postând pe Instagram un comentariu posomorât sub o poză cu flori, recunoscând că nu are prea mulți prieteni, dar cei câțiva care i-au adresat urări ar fi ”adevărați, loiali și demni” – la urma urmei, despre adevăr, loialitate și demnitate vorbea obsesiv și Dragnea.

Deputata Diana Tușa – fostă liberală convertită la PSD-ism – și Anca Alexandrescu (fosta consultată a lui Liviu Dragnea, debarcată de Dăncilă de la Palatul Victoria) i-au urat ”la mulți ani”, respectiv inimioare.   

”Știu că poza nu este cea mai artistică, însă de această dată, este mai important mesajul. Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care v-ați gândit ieri la mine și mi-ați transmis gândurile voastre bune. În viață nu e important să ai prieteni mulți, ci mai degrabă cei pe care îi ai să fie adevărați, loiali și demni ☹. Și cei care mă cunosc cu adevărat știu că întotdeauna am apreciat sinceritatea și gesturile venite din inimă. Mă simt norocoasă că îmi sunteți prieteni!”, a cugetat Irina Tănase.

Amintim că pe 12 aprilie, cu prilejul destrăbălatului miting PSD de la Craiova, Dragnea a anunțat public că urmează, într-un viitor foarte apropiat, căsătoria cu Irina Tănase, mai tânără cu trei decenii ca el. În timpul discursului susținut de pe scenă, în fața fanilor săi și a iubitei sale, Dragnea i-a rugat pe Claudiu Manda și Olguța Vasilescu să le fie nași. N-a fost să fie, în condițiile în care Dragnea a ajuns la pușcărie.

Potrivit Realitatea TV,  tatăl Irinei Tănase a lucrat ca electrician la Penitenciarul Rahova, în timp ce mama ei a lucrat ca asistentă medicală în același loc.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.