VIDEO Ludovic Orban spune când vor depune liberalii moțiunea de cenzură: Vor fi mai multe voturi decât numărul semnăturilor


VIDEO Ludovic Orban spune când vor depune liberalii moțiunea de cenzură: Vor fi mai multe voturi decât numărul semnăturilor

Ludovic Orban a declarat miercuri, la Parlament, ca au semnat pentru moțiunea de cenzură 237 de parlamentari, cu 4 mai mulți decât numărul necesar de voturi pentru demiterea Guvernului.

Orban a adăugat că această moțiune de cenzură este „decisivă” și că are siguranța că toți cei 237 vor vota pentru demiterea Guvernului și că pe lângă aceste voturi vor fi și altele pentru moțiunea de cenzură.

“Cu siguranță vom depune moțiunea la începutul săptămânii viitoare. Rămâne să mai calculăm puțin posibilul calendar, să vedem ce contra-măsuri ar putea să pregătească cei de la PSD. Până astăzi avem cu 4 semnături peste numărul de semnături necesare pentru trecerea moțiunii de cenzură, adică 237. În afară de aceste semnături avem angajate discuții cu peste 10 parlamentari pentru susținerea moțiunii. Ne bazăm pe mai multe voturi decât numărul de semnături.

Această moțiune este una decisivă, o moțiune la care nimeni nu își permite să lipsească", a spus Ludovic Orban.

Urmăriți video mai jos:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.