VIDEO. Câte clase are Cumpănașu-președinte? Dialog halucinant la Realitatea TV cu unchiul din Caracal care nu ar avea nici măcar diplomă de Bac


VIDEO. Câte clase are Cumpănașu-președinte? Dialog halucinant la Realitatea TV cu unchiul din Caracal care nu ar avea nici măcar diplomă de Bac

Lupătorul nr 1 al României cu clanurile interlope și de toate felurile, prezidențiabilul Alexandru Cumpănașu, după cum s-a autointitulat pe pagina sa de Facebook, se enervează și țipă, jignește și aberează când este întrebat despre studiile sale. Dacă este adevărat ce a transmis, marți seară, Realitatea, potrivit căreia prezidențiabilul ar fi mers la masterat fără a termina însă o facultate, atunci înseamnă că unchiul din Caracal are chiar mai puține studii decât Viorica Dăncilă, un monument politic de incultură, mediocritate și incompetență. După unele surse, Cumpănașu nu ar avea  nici măcar o dimplomă de Bacalaureat. Prezidențiabilul a anunțat însă că va face publice curând toate actele doveditoare ale școlilor absolvite.

Marinela Mititelu (Realitatea): Aveți studii superioare?

Cumpănașu: Mă lăsați să vă explic? Academia Regală pentru Management pentru afaceri din Elveția, acolo unde eu m-am înscris, nu este un master, ci un Executive Master. Sunt niște nuanțe...

M. Mititelu: Dvs aveți licență în ce domeniu?

A. Cumpănașu: Înțeleg că nu pot să vorbesc, nu?

M. Mititelu: Aveți studii superioare? Da sau ba?

A. Cumpănașu: Dacă punem problema așa, o să public pe Facebook și luați de acolo răspunsul, inclusiv adeverința de la această Academie Regală din Elveția, acolo unde termin Executiv Master, unde nu este nevoie de o diplomă de licență într-o țară sau alta.

M. Mititelu: Am un pix și o foaie de hârtie. Sunt dispusă să notez... dictați-mi: Ce univerisitate ați absolvit?

A. Cumpănașu: Cred că nu pricepeți limba română. Tocmai v-am spus că o să luați de pe facebook-ul meu adeverința de la Academia din Elveția, unde va apărea negru pe alb cu semnătură... 

M. Mititelu: Domnul Cumpănașu, mă luați de proastă! Ce facultate ați absolvit? Aveți diplomă de licență în ce...?

A. Cumpănașu: Tocmai v-am spus. Este vorba de leadership în managementul afacerilor pe care o finalizez la ABMS pe executive master.

Moment în care Alexandru Cumpănașu a închis telefonul. Marinela Mititelu a insistat și a fost reluată legătura.

A. Cumpănașu: Totuși, este un executive master. (...) Nu este o diplomă de licență oarecare pe care o fac toți proștii din România sau toate universitățile de doi lei. Nu vă supărați, cred că valorează ceva mai mult.

M. Mititelu: Adică alegătorii dvs. cu diplomă de licență sunt niște proști, nu-i așa?

A. Cumpănașu: Da! Foarte mulți dintre cei care au terminat Spiru Haret în România sunt niște proști cu diplomă! Avem atâția proști cu diplomă în România în administrația publică și în România... Eu cred că cine termină un executive master are o pregătire mai bună în țară decât unul care umblă cu săru'mâna pe la decani, bagă șpagă la profesori și termină facultățile pe bandă rulantă în România.

M. Mititelu: Ați călcat în picioare pe toți cei care au diplomă de licență în sertar.

A. Cumpănașu: Nu, doar pe cei care au o diplomă la Spiru Haret și pe cei care nu mai știu să scrie în limba română și pe toți cei în loc să-și facă treaba acolo la universități termină pe bandă rulantă universități de doi bani.


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.