Cumpănașu-președinte spune că va declanșa JIHADUL când va ajunge la Cotroceni. „Alexandra a fost dusă pe filiera arabă”


Cumpănașu-președinte spune că va declanșa JIHADUL când va ajunge la Cotroceni. „Alexandra a fost dusă pe filiera arabă”

Candidatul independent la Cotroceni care vrea să extermine clanurile politice, economice, interlope, Alexandru Cumpănașu, a depus duminică seară la Biroul Electoral Central, puțin după ora 22.00, peste 200.000 de semnături, în prezența mai tinerei sale soții și a câtorva zeci de susținători. Ani de zile un apropiat și beneficiar al sistemului pe care acum susține că-l contestă, Cumpănașu este, de aproximativ două luni, una dintre cele mai mediatizate figuri publice, situație determinată de dispariția tragică a nepoatei sale Alexandra Măceșanu, al cărei apel la 112, în timp ce era sechestrată de suspectul Gheorghe Dincă, a bulversat opinia publică și arătat putreziciunea din instituțiile de stat și cârdășia acestora cu zona infracțională.

Cumpănașu a vorbit, seara trecută, despre ce ar face ca președinte și în plan intern, unde va zdruncina „sistemul” și va declanșa jihadul contra infracționalității, dar și în plan extern, unde nu va mai accepta să negocieze în genunchi cu partenerii externi, direcționând către industria autohtonă de armament falimentară mare parte din banii alocați pentru cheltuielile militare. Un fel de Viorica Dăncilă -președinte cum ar veni, dar fără coc, apropo de infracționalitate și politica externă de neatârnare.

Despre nepoata sa a susținut că ar fi victima traficului de persoane, acuzând „filiera arabă” de dispariția acesteia.

„Cei care au instituțiile în subordine nu au făcut nimic pentru a afla despre Alexandra, despre Luiza, despre copilul ăsta care astăzi a fost găsit decedată, violată. Acest sistemul trebuie dărmat. Avem nevoie să declanșăm un jihad împotriva infracționalității. Eu asta voi face și în zilele următoare voi veni cu dezvăluiri despre clanurile mafiote din România, clanurile politice, clanurile care răpesc fete și le duc în afara țării pe filiere diverse, inclusiv pe filiera arabă unde a fost dusă Alexandra. Am văzut că nu mă contrazice nimeni în ceea ce am dezvăluit până acum”, a spus Cumpănașu, admițând apoi, când a fost luat la întrebări de mai mulți oameni simplii, că a făcut și el parte din sistem, dar din naivitate, crezând că reprezentații acestuia sunt bine intenționați.

FILMUL integral al declarațiilor acestuia poate fi vizionat AICI

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.