Liviu Alexa, sluga pușcăriașului Liviu Dragnea, numit de Viorica Dăncilă președinte interimar al PSD Cluj


Liviu Alexa, sluga pușcăriașului Liviu Dragnea, numit de Viorica Dăncilă președinte interimar al PSD Cluj

 PSD-ul nu renunță la politica de promovare în funcție a slugilor partidului. De pildă, Viorica Dăncilă a anunțat, miercuri, după ședința CEx al PSD că noul președinte interimar al PSD Cluj va fi pseudo-jurnalistul Liviu Alexa.

Deținător al Ziar de Cluj și al NCN TV, Liviu Alexa “s-a remarcat” prin numeroase articole slugarnice la adresa pușcăriașului Liviu Dragnea. Despre așa-zisa lui televiziune, Alexa se mândrește că la NCN TV lucrează Răzvan Dumitrescu, jurnalistul Antenei 3. Totodată, acesta este apropiat de un alt pesedist, Vasile Dîncu.

Newsweek.ro scria că Alexa se află într-o „companie selectă” alături de alți slugarnici plătiți de PSD, precum Bogdan Chirieac și Doru Buscu. Concret, Alexa a încasat anul trecut 431.000 de lei de la PSD prin Pagina Ciudatului SRL.

Alexa a avut și atitudini antisemite. Într-un articol publicat în ziarul pe care îl patronează - Ziar de Cluj - Alexa susține că Dacian Cioloș s-a întâlnit cu Florian Coldea la Viena în prezența a „trei bărbați cu zulufi de evrei”.

„Sursele noastre ne-au spus că, la întâlnire, au fost flancați si de trei bărbați cu zulufi de evrei, dintre care unul semăna izbitor cu Mihai Răzvan Ungureanu, despre care, vă mai dăm o bombă: vă spunem că și-a oficializat relația cu Mossadul. Practic, la acest proiect de a-l face pe Cioloș președinte, își dau mâinile sclavul americanilor, sclavul serviciilor secrete franțuzești și sclavul Mossadului”, delira Alexa, acuzând în stil bolșevic că Ciolos este „lacheul imperialiștilor”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.