Fostul pesedist Cătălin Ivan speră să facă minuni. Vrea să strângă 200.000 de semnături pentru prezidențiale în doar 5 zile


Fostul pesedist Cătălin Ivan speră să facă minuni. Vrea să strângă 200.000 de semnături pentru prezidențiale în doar 5 zile

Fostul europarlamentar PSD, Cătălin Ivan s-a gândit să intre în cursa pentru Cotroceni cu numai 5 zile înainte de data până la care pot fi depuse listele cu cele 200.000 de semnături necesare.

Ivan și-a lansat candidatura cu atacuri dure la adresa lui Dan Barna, Klaus Iohannis și Viorica Dăncila spunând că „în vârful țării au fost urcate persoane care nu înțeleg de ce sunt acolo, habar nu au ce decizii se iau în numele lor, dar citesc tot mai bine de pe hârtie”.

“Astăzi mi-am anunțat candidatura pentru funcția de Președinte al României în București, într-un loc simbolic al industriei din România, o hală de producție a GRIRO (fosta uzină Grivița). Campania electorală poartă titulara „IVAN 24“, semnalând demararea unui proiect politic de lungă durată.

Este vorba despre mult mai mult decât o competiție electorală. Miza este infinit mai mare. Cei care merg la vot pe 10 noiembrie trebuie să se gândească la cei cinci ani care au trecut, dar mai ales la cei cinci ani ani care vor urma.

Dacă votăm ce am mai votat, vom avea ceea ce am mai avut. Același dezinteres, aceeași impostură, același zgomot general, gâlceavă de mahala pentru nimic, aceeași lipsă de viziune. România, deși are cea mai săracă populație, este condusă de cea mai bogată clasă politică din Europa, cu averi colosale făcute din bani publici, gen Barna, sau din activități frauduloase, la limita sau în afara legii, gen Iohannis.

Ca blestemul să fie complet, în vârful țării au fost urcate persoane care nu înțeleg de ce sunt acolo, habar nu au ce decizii se iau în numele lor, dar citesc tot mai bine de pe hârtie, în ultimul timp cu un progres remarcabil în a încheia o frază fără greșeală!”, a scris Ivan pe pagina sa de Facebook.

Candidatura lui Cătălin Ivan este neașteptată, fiind foarte puțin probabil că va reuși să strângă, în doar 5 zile cele 200.000 de semnaturi necesare pentru a intra în cursa pentru Cotroceni.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.