FOTO. Cumpănașu, la apogeul bâlciului: s-a îmbrăcat în cioban și a mânuit amenințător un buzdugan de jucărie și un făcăleț. Clanurile sunt terifiate de armele unchiulețului


FOTO. Cumpănașu, la apogeul bâlciului: s-a îmbrăcat în cioban și a mânuit amenințător un buzdugan de jucărie și un făcăleț. Clanurile sunt terifiate de armele unchiulețului

Cel mai îndurerat dintre numeroșii aspiranți la somnul dulce al Cotrocenilor, Alexandru Cumpănașu, un oengist de prin Caracal care vinde cu sute de mii de euro statului român broșurici plagiate, a demonstrat, zilele astea, că este doar un măscărici ridicol cu disponibilități uriașe de a călca în picioare memoria unei ființe nevinovate și de a specula, fără scrupule, emoția produsă în rândul oamenilor simpli de moartea dramatică a copilei.

Week-endul trecut, la Iași, nu doar și-a luat consoarta la dans, țopăind grotesc pe o melodie populară săltăreață și prinzându-se apoi într-o horă de bâlci alături de mai mulți pensionari, ci a colindat năuc prin Parcul Copou, mimând afecțiunea și preocuparea față de susținătorii săi, în fapt persoane speriate și impresionate de crimele din Caracal cărora le-a băgat sub nas, fără jenă, lista de semnături pentru prezidențiale.

Mai multe imagini publicate chiar pe grupul de Facebook care îi susține candidatura și așa zisa luptă cu clanurile (Luptăm alături de Cumpănașu) – grup administrat însă chiar de unchileț - îl arată în ipostaze și mai ridicole decât cea de mare fâțâitor din popou: cioban dac înarmat cu un buzdugan cu țepi de jucărie și un făcăleț. Clanurile sunt cu siguranță foarte speriate la ora asta, iar eterna lor cârdășie cu instituțiile statului este grav amenințată de mânuitorul de buzdugan care, seara trecută, a aterizat în emisiune la Ionuț Cristache, TVR, dar calificat la fostul loc de muncă – Antena 3, pentru a-și exprima (puțin) nemulțumirea față de modul în care decurge ancheta în cazul crimelor de la Caracal și de a face (multă) campanie propriei persoane.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.