Klaus Iohannis: Ludovic Orban e oricând o variantă de premier


Klaus Iohannis: Ludovic Orban e oricând o variantă de premier

Președintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, la școala de vară a TNL, că președintele PNL, Ludovic Orban, ar fi "oricând" o varantă de premier.

"PNL tot timpul a fost pregătit și tot timpul va fi pregătit să intre la guvernare și, dacă ați observat, am spus și în alocuțiune, PNL este cel mai important partid din România, deocamdată, în opoziție”, a spus șeful statului întrebat dacă PNL pregătit să intre la guvernare.

Întrebat dacă Ludovic Orban ar putea fi o variantă de premier, Iohannis a replicat: "Oricând, Ludovic, oricând".

În timp ce pentru PNL se prefigurează un tandem Klaus Iohannis președinte și Ludovic Orban premier, USR-PLUS propune tandemul Dan Barna președinte și Dacian Cioloș pentru funcția de prim-ministru în cazul în care Alianța 2020 obține viitoarea guvernare.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.