DOCUMENT Soțul trompetei anteniste Adina Anghelescu este ȘEF în Jandarmerie! Felix o îndoapă cu salarii babane


DOCUMENT Soțul trompetei anteniste Adina Anghelescu este ȘEF în Jandarmerie! Felix o îndoapă cu salarii babane

Jurnalistul de investigații Ionel Stoica (Ziare.com) publică, pe Facebook, dividendele încasate de trompeta antenistă Adina Anghelescu (partenera lui Răzvan Savaliuc la Lumea Justiției, portalul anti-Justiție), potrivit documentelor aceasta încasând sume consistente, la care se adaugă și un salariu baban virat prin sinecura FACIAS – ONG-ul fostului turnător securistoid Dan ”Felix” Voiculescu, ex-pușcăriaș de drept comun.  

De asemenea, Ionel Stoica dezvăluie că soțul Adinei Anghelescu este șef serviciu în Jandarmeria Română. Vă amintim că trompeta antenistă a găsit de cuviință să ridice osanale grețoase Jandarmeriei, după măcelul din 10 August, debitând că protestatarii # Rezist ar fi fost plătiți, instigați și drogați ca să provoace o… lovitură de stat.

”Nu știu câți dintre voi ați auzit de publicația pro-infractori <Lumea Justiției>, cea în care magistrații onești sunt atacați, goarna Liei Savonea, Adinei Florea și a lui Lucian Netejoru, site împănat cu reclame de la PSD și ALDE.

Acționari acolo sunt Adina Anghelescu-Stancu și Răzvan Savaliuc, fiecare cu câte 50 %. Trebuie să-i știți, îi vedeți mereu în studiou la Antena 3, într-un atac continuu la adresa Justiției.

Acum, să vă spun cum le-a mers în guvernarea PSD.

Soțul Adinei Anghelescu-Stancu este șef serviciu în Jandarmeria Română așa că detaliile le-am luat din declarația lui de avere.

(Fac o paranteză să spun că în 2018 analistul <independent> Adina Anghelescu a câștigat salariu de 36.000 lei de la FACIAS-ONG-ul lui Dan Voiculescu și drepturi de autor de la Jurindex Media – firma pe care este site-ul Lumea Justiției – 38.400 lei și Antena 3 – 58.465 lei).

Revin cu dividendele încasate de Adina Anghelescu, pe 2017, de la Jurindex Media, unde are 50% – 84.944 lei”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.