Demență de proporții în ospiciul Sputnik.md: cine nu o pupă în dos pe Rovana Plumb ar fi ”trădător de țară”!


Demență de proporții în ospiciul Sputnik.md: cine nu o pupă în dos pe Rovana Plumb ar fi ”trădător de țară”!

Propagandiștii Sputnik (platforma oficială de manipulare a Kremlinului) îi ridică osanale puțin spus grețoase PSD-istei Rovana Plumb, în contextul posibilei parașutări a acesteia într-o funcție de comisar european.

În același timp, goarnele putiniste au caraghioasa obrăznicie de a-i acuza de… ”trădare de țară” pe toți politicienii de la București, în special pe cei ai Alianței USR-Plus, care spun lucrurilor pe nume: și anume că Rovana Plumb – o incompetentă notorie care a slujit toți șefii pușcăriași ai PSD și care a scăpat, datorită imunității parlamentare, de ancheta DNA  – nu are ce să caute în funcția de comisar european, motivele fiind, de altfel, de domeniul evidenței.

Cu alte cuvinte, după ce au făcut spume ca posedații când fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi era audiată în vederea adjudecării poziției de procuror-șef al Parchetului European, preluând de-a valma toate pesedismele și antenismele posibile, doar pentru a revărsa lături incalificabile, propagandiștii putiniști consideră acum, în schimb, că Rovana Plumb ar fi vreo lumină orbitoare și că ea este ideală pentru funcția (remunerată regește) de comisar european. Halatul, cât costă halatul?!

În schimb, cine amintește de problemele cu Justiția ale Rovanei Plumb, de modul în care i-a slujit pe pușcăriașii Adrian Năstase și Liviu Dragnea, de agramatismele flagrante revărsate în public sau de incompetența de-a dreptul uluitoare de care a dat dovadă la portofoliul Fondurilor Europene, dar și oriunde altundeva, este catalogat drept... ”trădător de țară”, această acuzație fiind, evident, de o pronunțată inspirație stalinistă.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.