Istoricul Mădălin Hodor UMILEȘTE Antena 3: fosta documentaristă a PSD-istei Carmen Avram s-a milogit în zadar de el să o ajute la realizarea unui episod ”În premieră”


Istoricul Mădălin Hodor UMILEȘTE Antena 3: fosta documentaristă a PSD-istei Carmen Avram s-a milogit în zadar de el să o ajute la realizarea unui episod ”În premieră”

Istoricul Mădălin Hodor (cercetător al CNSAS) anunță, pe Facebook, că a refuzat în mod categoric să o ajute pe o documentaristă a Antenei 3 angajata la emisiunea ”În premieră” – până de curând găzduită de europarlamentara PSD Carmen Avram (soția ștabului antenist Adrian Ursu) –, care i-a solicitat colaborarea în vederea realizării unei emisiuni privind vânzarea copiilor pe vremea lui Ceaușescu.

Amintim că în anii '80 ai dictaturii ceaușiste, tătucul Antena 3 – l-am numit pe toxicul Dan ”Felix” Voiculescu, fost pușcăriaș de drept comun – obișnuia să își toarne rudele și cunoscuții la Securitate. Să nu uităm nici că Voiculescu și-a început ascensiunea economică via Crescent, sinecură financiară a genocidarei Securități.

Înregistrare AUDIO EXCLUSIVĂ: Ce manevre făceau Dan Voiculescu și generalul torționar Emil Panaite în anii '70. Securitatea și armele Centrului de Export Cotroceni

Facem precizarea că Mădălin Hodor este un critic acerb al Antenei 3 și al celorlalte oficine propagandistice manipulatorii ale puterii.

”Am primit doua solicitari pe mail.

1. Dan Barna zice sa semnez pentru el la prezidențiale.

2. Documentarista doamnei Avram de la A3 îmi cere ajutorul pentru o emisiune legata de ce am postat mai demult în legătură cu vânzarea copiilor pe vremea lui Ceaușescu.

Simplu.

1. Da

2. Nu

#Albsaunegru”, scrie Mădălin Hodor.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.