FOTO Dubiosul unchi-candidat Cumpănașu, UMILIT în propriul sondaj lansat pe Facebook: surclasat de Klaus Iohannis chiar la el ”acasă”


FOTO Dubiosul unchi-candidat Cumpănașu, UMILIT în propriul sondaj lansat pe Facebook: surclasat de Klaus Iohannis chiar la el ”acasă”

După ce a șocat o Românie întreagă prin faptul că se cațără pe cadavre pentru a candida la Cotroceni, ceea ce reprezintă o mizerie incalificabilă, indiferent de unghiul în care ne-am raporta la această speță, prolificul sinecurist Alex Cumpănașu (îmbuibat cu bani de la PSD) a reușit să fie surclasat chiar și în sondajul pe care și l-a lansat pe propria pagină de Facebook, în urmă cu mai bine de 16 ore.

Mai exact, în urma a peste 62.000 de voturi online, Klaus Iohannis conduce sondajul cu 51%, în timp ce Cumpănașu se poziționează la 49% – aceasta în condițiile în care, după ce s-a cățărat cu primitivism pe drama propriei nepoate, manipulând durerea și emoțiile aferente, pagina de Facebook a acestui individ sinistru a acumulat peste 273.000 de urmăritori.

În această ordine de idei, este caraghios că zgomotosul A. Cumpănașu nu e capabil să se impună nici măcar în propriul său sondaj de pe pagina sa de Facebook, unde, susține el, ar dialoga neîntrerupt cu nucleul său forte, care nu numai că a preluat mesajele toxice ale PSD, dar cei mai ”inteligenți” dintre fanii specimenului se grăbesc să sară și la beregata oricărui român decent care are curajul să critice dezgustătorul derapaj al unchiului paralel și direct interesat.

De altfel, valurile de comentarii în care Cumpănașu este criticat și bălăcărit sunt șterse în grabă de oamenii acestuia, care-l cred pe unchi un fel de mare justițiar al neamului.

Sodajul se va finaliza peste aproximativ 6 ore.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.