Breaking News: Ramona Mănescu îl TRĂDEAZĂ pe Tăriceanu și rămâne ministru de Externe! UMILINȚĂ fără margini


Breaking News: Ramona Mănescu îl TRĂDEAZĂ pe Tăriceanu și rămâne ministru de Externe! UMILINȚĂ fără margini

În timp ce Călin Popescu-Tăriceanu, Varujan Vosganian și Norica Nicolai au decis, în spatele ușilor închise, ieșirea ALDE de la guvernare, miniștrii acestei grupări urmând să demisioneze, marți, în grup, de la Palatul Victoria, noua ministră a Externelor – Ramona Mănescu, promovată în funcție chiar de Tăriceanu – a anunțat-o pe premiera Viorica Dăncilă că intenționează să rămână în vârful portofoliului, indiferent de decizia conducerii ALDE.

Potrivit surselor Podul.ro, Tăriceanu și apropiații săi au aflat vestea de la televizor, fapt care i-a înfuriat la culme – dacă abia promovata Ramona Mănescu a trădat ALDE fără vreun scrupul, cât de mic, ce așteptări mai poate avea Tăriceanu de la parlamentarii formațiunii, dintre care mulți își negociază deja dezertarea la PSD și Pro România?

Facem precizarea că Ramona Mănescu este fostă europarlamentară liberală (s-a numărat printre oamenii de încredere ai lui Crin Antonescu) și este soția ex-primarului PNL al Sectorului 6, Rareș Mănescu.

(Sursa foto: Digi24)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.