PSD, un grup infracțional care se înfruptă din munca românilor. Ioana Constantin reflectă trei anomalii fiscale ale actualei guvernări


PSD, un grup infracțional care se înfruptă din munca românilor. Ioana Constantin reflectă trei anomalii fiscale ale actualei guvernări

Secretarul adjunct al PMP, Ioana Constantin, semnalează povara pe care o reprezintă guvernarea PSD pentru românii care muncesc.

Concret, Ioana Constantin punctează o serie de detalii pentru care PSD trebuie să dispară din zona relevantă a politicii românești: românii muncesc 170 de zile pe an pentru a plăti statului român taxe și impozite care se duc către rețeaua politică infracțională și incompetentă pesedistă, românii au parte de cea mai mare cotă de impozitare a muncii din UE, iar colac peste pupăză pesediștii ne-au împrumutat cu 11 milioane de lei pe oră, mai scump decât a făcut-o Grecia, acțiune pentru care nu vor răspunde, căci scadența împrumutului este peste 30 de ani. 

Redăm mesajul Ioanei Constantin:

"Muncim 170 de zile pe an doar pentru a plăti taxe și impozite. Taxe și impozite cu care statul să plătească pensii speciale de 9 miliarde de lei pe an, incompetență, corupție și impostură instituționalizate, salarii mari pentru bugetarii veniți pe filieră politică (ceilalți, cei profesioniști, suportă din păcate revărsarea incompetenței celorlalți). Practic, jumătate din an, românii muncesc pentru a plăti taxe și impozite care nu le asigură nici infrastructură, nici servicii de sănătate de calitate, nici servicii de educație de calitate, nici siguranță publică. Mai mult, avem cea mai mare cotă de impozitare a muncii din UE. Și cu toate astea, unui ministru ca Orlando, unui guvern ca cel al PSD-ALDE, unor socialiști ca cei care ne conduc nu le ajung nici așa banii. Ne-au împrumutat 11 milioane de lei pe oră și mai scump decât Grecia, cu scadența peste 3 decenii când niciunul dintre ei nu va mai răspunde", a transmis Ioana Constantin. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.