VIDEO Dejecția Antenei 3, la cote paroxistice. Mircea Badea, rafală de atacuri la adresa bunicului Luizei Melencu


VIDEO Dejecția Antenei 3, la cote paroxistice. Mircea Badea, rafală de atacuri la adresa bunicului Luizei Melencu

Dejecția postului de televiziune Antena 3 a atins cote paroxistice în cursul serii de miercuri. "Nejurnalistul" Mircea Badea a început să îl atace pe bunicul Luizei Melencu pentru că acesta și-a permis să îl confrunte pe deputatul PSD Eugen Nicolicea, într-o emisiune, explicându-i verde-n față pesedistului cât de toxic este el pentru poporul român și pentru România.

CITIȚI ȘI: Bunicul Luizei Melencu, intervenție nucleară la Antena3 contra lui Eugen Nicolicea. Controversatul pesedist i-a dat bătrânului o replică batjocoritoare

Astfel, Mircea Badea a făcut front comun cu toxicul Nicolicea și a catalogat demersul bunicului Luizei Melencu ca fiind "penibil", "grotesc", "înspăimântător", "un moment perfect #rezist".

"Vreau să spun asta ca să dorm la noapte liniștit. Ce episod penibil a fost ăla cu bunicul Luizei Melencu. Ferească Dumnezeu! Absolut grotesc! Înspăimântător! A fost un moment perfect #rezist, nicio legătură cu nimic la care eu am rămas... Încă mai stau și mă uit așa. Am crezut că nu pot să asist la așa ceva", a spus Mircea Badea. 

Vedeți video de la 10:10:



Prezentăm dialogul dintre bunicul Luizei Melencu și Eugen Nicolicea:

Bunicul Luizei: Domnul Nicolicea mai este în direct la dumneavoastră în emisiune?

Răzvan Dumitrescu: Sigur că da. Ce anume doriți să precizați în legătură cu eventualele spuse de domnul Nicolicea?

Bunicul Luizei: Domnul Nicolicea ce reprezintă: trecutul, prezentul sau viitorul?

Răzvan Dumitrescu: Domnul Nicolicea este invitatul meu în această emisiune ca reprezentant al unui partid de guvernământ.

Bunicul Luizei: Am înțeles, dar ce reprezintă? La ce se referă: trecut, prezent sau viitor?

Răzvan Dumitrescu: În legătură cu ce subiect, stimate domn?

Bunicul Luizei: Domnul Nicolicea are atâtea probleme și atâtea necazuri. La ce vârstă și-a desăvârșit studiile, unde le-a făcut? Mie mi-ar fi rușine să mai apar în fața națiunii cu asemenea oameni. El, Iordache și alții, să le fie rușine! (n.r. ridică tonul)

Răzvan Dumitrescu: Stimate domn, v-a supărat vreo declarație a domnului Nicolicea? A făcut vreo afirmație care nu este corectă? Sau este un considerent general pe care dumneavoastră îl aveți, fără legătură cu discuția concretă ce vizează cazul Luizei, cazul Alexandrei și felul în care merge ancheta?

Bunicul Luizei: Domnul Nicolicea să trăiască, să-și vadă de familia lui și de necazurile lui, problemele lui. Nu ne reprezintă și nu reprezintă nația și poporul român. (...)

Răzvan Dumitrescu: Am o rugăminte, stimate domn. În măsura în care niciunul dintre invitați nu a făcut vreo afirmație incorectă în legătură cu cazul Luizei sau cu cazul Alexandrei, înțelegându-vă eventualele supărări cu privire la unii sau alții dintre politicieni, nu există, înțeleg, un drept la replică în cazul de față, prin urmare nu înțeleg care este obiectul discuției. Cu toată dragostea și cu toată compasiunea pentru durerea pe care o suferiți, înțelegându-vă supărările generale pe care le aveți, în situația în care nu există o afirmație concretă în legătură cu cazul care să fie nevoie să o corectăm, discuția nu își are obiectul.

Bunicul Luizei: V-am înțeles, dar asemenea oameni să nu mai apară. E Parlamentul plin. (...)

Răzvan Dumitrescu: Toți cei din Parlament au în spate niște voturi.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.