Antena 3, REȚEAUA manipulării gregare: DIVERSIUNEA ”rețeaua de la Caracal”. Halucinațiile unor pitici de grădină


Antena 3, REȚEAUA manipulării gregare: DIVERSIUNEA ”rețeaua de la Caracal”. Halucinațiile unor pitici de grădină

Piticii de grădină ai Antenei 3 își continuă de o manieră puțin spus penibilă, zilele acestea, halucinările și fake news-urile direct interesate pe marginea cazului privind crimele din Caracal, laolaltă cu unchiul Alexandru Cumpănașu, care se tot cațără scabros pe tragedia proprie-i nepoate, și cu dubiosul avocat Tonel Pop, ahtiat după publicitate gratuită, fost apărător al PSD și al unor proxeneți notorii, dar și tovarăș la cataramă cu interlopii din orașul sinistrului Gheorghe Dincă.

Această rețea a dezinformării gregare – la care se adaugă și alți așa-ziși jurnaliști, remunerați sau nu de Dan ”Felix” Voiculescu, dar și mulți, mulți idioți utili – spumegă zi de zi și noapte de noapte, în absența oricăror indicii și probe, agitând pandalia conspiraționistă potrivit căreia în spatele ororilor de la Caracal s-ar fi aflat o așa-zisă rețea de trafic de persoane care, insistă obsesiv anteniștii, ar fi protejată de autorități și politicieni.

Bunăoară, invitat de marcă al circului obscen ”Sinteza Zilei”, unchiul Cumpănașu – dichisit ca pentru discotecă: nădragi galben-pai și cămășuță albă – a etalat, savant și pe alocuri într-o română aproximativă, marea ”dovadă” care cică ar certifica faptul că Alexandra ar fi încă în viață:

”Mie dacă îmi trage unu'  un pumn în gură, și-mi scoate doi dinți, înseamnă că sunt mort?! Dinții sunt scoși, dar eu rămân viu!”, s-a reprodus Cumpănașu, în aplauzele celebrului investigator Sorin Ovidiu Bălan, cel care a văzut, în 90, droguri la PNȚ.

”Stai un pic că mi-a venit o idee! Gheorghe Dincă a lucrat și la cimitir. Printre prietenii ăia ai lui, nu e și vreunul care a lucrat la cimitir? Și care tot trece pe la el și îi aduce niște dinți și niște oase?”, s-a detonat Bălan, ”vedeta” fostului pușcăriaș Dan Voiculescu, dorinic să-și dea și el cu părerea absurd și fără pic de rușine.

Vă amintim că potrivit testelor ADN și a expertizelor oficiale IML, Alexandra Măceșanu este decedată.

La rându-i, avocatul Tonel Pop s-a folosit de prezența la circul ”Sinteza Zilei” pentru a insulta presa independendă care îi taxează derapajele și care a dezvăluit publicului larg cine este el de fapt. Fără o cât de mică dovadă, Tonel a găsit de cuviință să susțină că ”rețeaua” (?!) ar fi ”plantat”, în urmă cu aproximativ două săptămâni (?!), rămășițele umane găsite ulterior în liziera pădurii de lângă Caracal. Incorigibil de fel, Tonel a ținut-o langa că Gheorghe Dincă ar avea acces la presă în arest și că rețeaua l-ar proteja în continuare fiindcă i-ar duce pe anchetatori pe un drum greșit.

Să nu uităm nici că Răzvan Savaliuc (șefului site-ului de dezinformare antenistă luju.ro) insistă de zile-n șir că Gheorghe Dincă ar fi protejat de autorități și de o mare ”rețea” care cică ar fi știut în detaliu, din timp, ororile pe care le comite acesta. Nu uitați că Savaliuc (plătit de PSD și Dan Voiculescu) este promotorul mizerabilei conspirații potrivit căreia carnagiul de la Colectiv ar fi fost premeditat de o mână criminală cu scopul… prăbușirii guvernării Ponta. Vă dați seama de ce este în stare Răzvan Savaliuc ca să-și încaseze leafa?  

De notat și că la Antena 3 se reproduc, seară de seară, și tot soiul de polițiști pensionați care nu numai că abia știu să vorbească româna, dar revarsă și tot soiul de aberații paralele cu orice. Mirecuri seară, în preajma lui Mihai Gâdea și-a făcut numărul și colonelul Costică Ionescu, fost ofițer la serviciul omoruri București.

”Dincă avea cinci prieteni. Ăia cinci mai aveau trei, care la rândul lor mai aveau cinci... Așa se face rețeaua și ancheta”, a declamat Costică Ionescu, bâlbâindu-se la fiecare literă în parte.

”Ooooo… domnu' colonel, multe am învățat de la dumneavoastră când stăteam prin biroul dumneavoastră și făceați anchete”, și-a amintit și marele investigator Sorin Ovidiu Bălan, iar noi îl credem pe cuvânt.

De notat că toate halucinările de mai sus nu au, în realitate, nici cea mai mică legătură cu ancheta din cazul crimelor de la Caracal, anchetă în cursul căreia criminaliștii exclud că Gheorghe Dincă ar fi făcut parte dintr-o rețea, oricare, întrucât nu există indicii și cu atât mai puțin probe pentru așa ceva. De notat că delirul piticilor de grădină ai Antena 3 este contrazis atât de criminaliștii care se ocupă de caz, cât și de testele ADN.  

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.