Firea își face campanie electorală la Antena 3 pe bani publici. Va fi sesizată Curtea de Conturi


Firea își face campanie electorală la Antena 3 pe bani publici. Va fi sesizată Curtea de Conturi

Consilierul general al Primăriei București, Ciprian Ciucu, atrage atenția asupra unei ilegalități comise de Firea. Concret, liberalul subliniază faptul că Firea a plătit realizarea unui clip publicitar în care se laudă cu așa-zisele realizări, iar apoi a finanțat Antena 3 pentru a difuza acest spot.

Astfel, Ciprian Ciucu anunță că va sesiza Curtea de Conturi pentru deturnare de fonduri, fiind vorba despre campanie electorală pe bani publici.

Redăm mesajul liberalului:

"Oameni buni! 

PMB are spot publicitar la Antena 3. Și madam se laudă cu "realizarile". 

Adica Firea plateste din bani publici realizarea unui clip publicitar in care se lauda exagerat cu ce a facut... si apoi mai plateste încă o data difuzarea lui la Antena 3 ca spot publicitar?

Așa ceva este ILEGAL! Este deturnare de fonduri! Este campanie electorală pe bani publici. 

Vom sesiza Curtea de Conturi!

Dați mai departe ca să se știe!", transmite Ciprian Ciucu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.