HOȚIE la tot pasul. I-a fost FURAT portofelul lui Mihai Șora


HOȚIE la tot pasul. I-a fost FURAT portofelul lui Mihai Șora

Hoția e la tot pasul și distruge România. Filosoful Mihai Șora relatează faptul că i-a fost furat portofelul în metrou în cursul zilei de 9 august. Cu mult bun simț și stăpânire de sine, Mihai Șora îi transmite făptașului să nu mai repete un astfel de act odios. 

Redăm mesajul filosofului Mihai Șora:

"Dragă hoțman-în-metrou-care-mi-ai-șterpelit-frumusețe-de-portofel-cu-ultimii-cincizeci-de-lei-și-card-verzui-de-la-CEC-Bank,

află că am fost astăzi la bancă și cardul meu cu ghinde și frunzulițe de ștejar nu-ți va folosi la nimic, căci l-am blocat.

Mihai Șora

P.S. Să nu mai faci", spune filosoful. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.