Puiul de râs torturat și ucis cu bestialitate la Brașov: cum a ÎNGROPAT Liviu Dragnea Legea pentru protecția animalelor


Puiul de râs torturat și ucis cu bestialitate la Brașov: cum a ÎNGROPAT Liviu Dragnea Legea pentru protecția animalelor

Redactora șefă a Digi24.ro – jurnalista Adriana Duțulescu – explică, pe Facebook, în contextul torturării și uciderii puiului de râs, că psihopații din Brașov care au fost capabili de o asemenea oroare beneficiază din plin de faptul că Liviu Dragnea a îngropat Legea pentru protecția animalelor la Comisia Juridică a Camerei Deputaților, după ce a convins cele câteva ong-uri din domeniu ”că nu este o așa crimă să ucizi câini dându-le cu lopata în cap”.

”Despre puiul de râs torturat și ucis live pe Facebook de acei psihopați din Brașov – Legea pentru protecția animalelor este în continuare îngropată la Comisia juridică de la Camera Deputaților, după ce Liviu Dragnea a convins cele câteva ong-uri pentru animale care susțineau proiectul la vremea respectivă ca nu e așa o crimă sa ucizi câini dându-le cu lopata în cap, și după ce avizii de plăceri ucigașe din toate partidele s-au opus legii în comisie, ba pe motiv că există un drept divin al omului de a ucide alte specii, ba că vânătorii trebuie să vâneze, ba că găina și câinele nu au drepturi egale la viață cu bipezii. Plus nesimțirea altor partide, gen noua clasă politică, pe care o doare în dos de acest subiect.

Dacă tot vrem să #reset România, hai să vedem dacă preia cineva și lupta împotriva defecților psihic, ucigașii de animale de azi, care pot fi lejer criminali de oameni mâine”, scrie Adriana Duțulescu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.