VIDEO Revolta unei legende. Gheorghe Hagi critică aspru statul român: "E posibil așa ceva după 30 de ani?


VIDEO Revolta unei legende. Gheorghe Hagi critică aspru statul român: "E posibil așa ceva după 30 de ani?

Legenda fotbalului românesc, Gheorghe Hagi, actualmente antrenor al echipei Viitorul Constanța, s-a revoltat într-o conferință de presă împotriva indolenței, nepăsării autorităților care timp de 30 de ani și-au bătut joc de sistemul medical, de învățământ și inclusiv de sport și cultură. Hagi a subliniat că educația, sportul, cultura și sănătatea reprezintă piatra de temelie pentru viitoarele generații.

"Spitalul din Constanța ați văzut cum arată? E posibil așa ceva după 30 de ani? După 30 de ani? N-au existat 20-50 de milioane să se renoveze un spital? Oare ce facem noi aici? 

S-a renovat vreo școală generală, un teatru? Păi și ce facem că asta are menirea să construiască următoarea generație: școala, artiștii și sportul. Și doctorii, că avem nevoie de doctori, spitale, școală că altfel ce ne facem? Că avem nevoie de ei. Și infrastructura.

Și tot stăm, tot stăm, ne certăm între noi, ăla zice de Gigel, eu de Ionel că-i alb, că-i negru, se bagă titluri din acelea pe care le faceți pentru a se vinde… Dar esența, scopul, care e? Ce ne dorim? Vrem să mergem, să facem ceva frumos, să creăm ceva puternic sau doar așa…", a spus Gheorghe Hagi

Redăm video în cele ce urmează: 



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.