EXCLUSIV Polițistul SINUCIGAȘ din Suceava avea căderi nervoase de ani de zile! DISPARIȚIA din martie 2015


EXCLUSIV Polițistul SINUCIGAȘ din Suceava avea căderi nervoase de ani de zile! DISPARIȚIA din martie 2015

În prezent spitalizat în stare deosebit de gravă, polițistul Ionuț Aursulesei – care a fost găsit împușcat în cap, luni seară, în apropierea unui cimitir din Suceava, după ce a anunțat, pe o rețea de socializare, că se va sinucide din pricina neînțelegerilor amoroase cu fosta soție – manifestase evidente probleme emoționale și căderi nervoase încă din martie 2015, când a dispărut fără urmă timp de trei zile, atât de la domiciliu cât și de la secția de Poliție Dărmănești, fiind practic de negăsit, familia, colegii și cunoscuții desfășurând la momentul respectiv o amplă campanie, pe Facebook și în presa locală, pentru a-l găsi.

Potrivit unor surse apropiate familiei, Ionuț Aursulesei s-a întors după trei zile, confuz și extenuat, singura sa explicație fiind că s-ar fi ”luat cu băutura”.

În pofida acestui comportament care ridica, indiferent de optica în care ne-am raporta la acest incident dubios, numeroase semne de întrebare, cât se poate de legitime având în vedere profesia tânărului, comportamentul lui Ionuț Aursulesei nu a trezit suspiciuni superiorilor săi, acesta continuându-și meseria de polițist ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, purtând la brâu pistolul din dotare.

Aceleași surse susțin că, de-a lungul ultimilor doi ani, problemele emoționale ale lui Ionuț Aursulesei s-au adâncit vizibil, deopotrivă cu o gelozie maladivă, toate acestea ducând la destrămarea căsniciei, polițistul căzând deseori în depresie.

Potrivit stiriest.ro, Ionuț Aursulesei a fost evaluat psihologic la 01.02.2019.

În această ordine de idei, este legitimă întrebarea dacă superiorii și colegii (plus psihologii din dotarea IPJ Suceava) știau despre misterioasa dispariție din martie 2015 (e improbabil să nu, având în vedere campania de la vremea respectivă) și despre problemele emoționale și căderile nervoase ale lui Ionuț Aursulesei, întrucât acestea nu făceau deloc ”casă bună” nici cu fișa postului, nici cu pistolul din dotare, pe care iată că l-a folosit împotriva sa, deși – este clar pentru oricine – exista și riscul de a-l folosi și împotriva altor persoane.  

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.