Casa GROAZEI. Avocatul familiei Luizei, declarații horror: ”Aici pute pretutindeni a cadavru. Mirosul iese din pământ, din camere…”


Casa GROAZEI. Avocatul familiei Luizei, declarații horror: ”Aici pute pretutindeni a cadavru. Mirosul iese din pământ, din camere…”

Avocatul familiei Luizei – Tonel Pop – a reiterat, marți, din fața deja notoriei case a groazei de la periferia Caracalului, că este foarte posibil ca Gheorghe Dincă să fie un prolific criminal în serie cu numeroase victime, având în vedere atât modul în care a încercat să-i ducă în eroare pe criminaliști, cât și multiplele semne de întrebare pe care le ridică sinistra s-a locuință.

”După cum s-a exprimat el, fata din luna cutare, nu cred că sunt singurele victime (…) Aici trebuie să se facă săpături, are buncăre betonate, are puțuri, are tranșee. Anchetatorii au spus că vor face aceste cercetări, dar mie îmi este teamă că în momentul în care se va spune că a doua victimă este Luiza să se închidă cazul. Pentru mine este clar, după părerea mea el are o bibliotecă mare de infracțiuni, dar dacă le dă pe cele două închide cazul (…) Aici e nevoie de cercetări minuțioase. Aici pute pretutindeni a cadavru. Mirosul iese din pământ, din camere…”, a declarat Tinel Pop.

La ora transmiterii acestui articol, criminaliștii desfășoară cercetări în mai multe locații, atât la casa groazei cât și în pădurea din apropierea Caracalului, de unde anchetatorii au ridicat ieri o serie de rămășite umane calcinate despre care Dincă susține că i-ar aparține Luizei. În paralel are loc și o percheziție informatică.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.