O jurnalistă premiată de ambasada SUA declară război PSD după cazurile de la Caracal și Galați: "Voi sunteți adevărații criminali! Ne vedem pe 10 august, în Piaţa Victoriei!"


O jurnalistă premiată de ambasada SUA declară război PSD după cazurile de la Caracal și Galați: "Voi sunteți adevărații criminali! Ne vedem pe 10 august, în Piaţa Victoriei!"

Jurnalista Ondine Gherguț, premiată în 2014 pentru curaj de Ambasada SUA alături de Laura Codruța Kovesi, a răbufnit împotriva PSD după oroarea de la Caracal și în urma cazului de la Galați în care polițiștii asistau pasivi din mașină în momentul în care o minoră plină de sânge avea nevoie de ajutor. 

CONSULTAȚI ȘI: VIDEO. Altă copilă, altă urgență, aceiași milițieni. Oamenii legii s-au baricadat în mașina de serviciu, refuzând să ajute o adolescentă plină de sânge. „Atât i-a mișcat tragedia Alexandra. Atâta pot. Ăștia sunt și nimic nu-i va schimba vreodată”

Astfel, jurnalista i-a criticat dur pe Viorica Dăncilă și Mihai Fifor care tot spun că iau măsuri, dar de fapt este doar gargară de campanie electorală, când de fapt PSD-iștii sunt adevărații criminali întrucât: "Nici nu vă ascultă nimeni pentru că voi, PSD-iștiilor, aţi distrus legislația penală, ați lăsat treaba SRI-ului pe mâna MAI, care a refăcut rețelele mafiote distruse de DNA".

Pe cale de consecință, Ondine Gherguț transmite că va fi prezentă la protestul din data de 10 august ce va avea loc în Piața Victoriei împotriva coaliției infracționale PSD-ALDE.

Redăm mesajul jurnalistei:

Când am scris că Ministerul Afacerilor Interne, cu toate structurile sale, este cea mai mare cloacă de corupție și incompetență, am fost admonestată. Din păcate, am avut mare dreptate.

Încă nu s-a stins scandalul complicităților Politiei, DGIP, DOS cu interlopii și a incompetenței acestora în zona Caracal, unde au fost răpite, bătute, violate, ucise cu bestialitate două adolescente, Alexandra și Luiza, că apare cazul din Galați, unde o fată plină de sângele care îi curgea pe picioare, NU e ajutată de echipajul de Poliție oprit lângă ea.

Mai grav, polițiștii, între care și o femeie, asistă impasibili la scenă de pe scaunele din mașină.

Ministrul Fifor anunță măsuri drastice pentru ca astfel de scene să nu se mai repete.

Păi, n-aţi anunțat matale și "femeia și mama" naţiei, DĂNCILA, măsuri ferme după tragediile din Caracal?

E gargară de campanie electorală, altfel îi vedeam arestați preventiv pe complicii interlopilor din Caracal, iar membrii echipajului de Poliție de la Galați ar fi trebuit să fie la interogatoriu.

Nici nu vă ascultă nimeni pentru că voi, PSD-iștiilor, aţi distrus legislația penală, ați lăsat treaba SRI-ului pe mâna MAI, care a refăcut rețelele mafiote distruse de DNA.

VOI sunteți adevărații criminali și pentru că ați distrus DNA!

Ne vedem pe 10 august, în Piaţa Victoriei", a spus jurnalista. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.