EXCLUSIV Baronul Adrian Țuțuianu anunță MOARTEA PSD: Dăncilă și partidul se îndreptă spre DEZASTRU! Pro România va avea candidat propriu la prezidențiale


EXCLUSIV Baronul Adrian Țuțuianu anunță MOARTEA PSD: Dăncilă și partidul se îndreptă spre DEZASTRU! Pro România va avea candidat propriu la prezidențiale

Baronul Adrian Țuțuianu anunță, în exclusivitate pentru Podul.ro, că Pro România nu va susține niciodată candidatura Vioricăi Dăncilă la Cotroceni, Victor Ponta & Co urmând să-și anunțe prezidențiabilul până la finalul lunii august.

De asemenea, Țuțuianu nu o cruță deloc pe Viorica Dăncilă, despre care spune că girează o guvernare proastă și falimentară, și nici PSD, partidul celor trei trandafiri rămânând neschimbat după încarcerarea infractorului Liviu Dragnea. Nu în ultimul rând, Țuțuianu ironizează în termeni duri oferta ”informală” a Vioricăi Dăncilă care vrea să coopteze Pro România la guvernare, în schimbul renunțării la un candidat propriu pentru Cotroceni, care ar fărâmița și mai mult (alături de Tăriceanu și Pleșoianu) electoratul PSD.

Potrivit surselor Podul.ro, candidatul Pro România pentru Cotroceni va fi Corina Crețu – mai multe detalii AICI.

Vă prezentăm declarațiile lui Adrian Țuțuianu

”Viorica Dăncilă și unii din PSD au propus doar informal Pro România o intrare la guvernare. Nu am analizat asta și nici nu nu există vreo decizie a Pro România în acest sens. Viorica Dăncilă și PSD rămân la fel de nefrecventabili ca și până acum, fiindcă în PSD lucrurile nu s-au schimbat doar fiindcă a dispărut Liviu Dragnea din peisaj. Acolo au rămas toți ceilalți care i-au făcut jocurile și i-au urmat poruncile până când au dus PSD în pragul dezastrului total.

Așadar… ce intrare la guvernare?! Guvernarea Dăncilă este extrem de proastă, în Guvern sunt o serie de personaje care nu au pregătirea necesară, ceea ce se vede cu ochiul liber. Aceste personaje trebuie să dispară de la Palatul Victoria. Politicile guvernare sunt prost gândite, sunt deficitare, iar aparatul guvernamental e puțin spus stufos, având nevoie de o restructurare serioasă. Despre ce intrare la guvernare poate fi vorba dacă la PSD nu s-a schimbat nimic iar la Palatul Victoria este urmat același program de guvernare?!

Luând în calcul aceste aspect, e clar că Dăncilă și PSD se îndreptă spre un dezastru la alegerile pentru Cotroceni. Pro România nu o va susține pe Viorica Dăncilă, pentru că așa ceva ar fi de-a dreptul absurd – dacă am face asta, de ce am mai plecat din PSD?! – și ar intra în contradicție cu toate luările noastre de poziție. Pro România va avea un candidat propriu la președinție, candidat pe care îl vom anunța până la finalul lunii august. Pro România nu va susține candidatura Vioricăi Dăncilă, fiindcă asta ar fi absurd, caraghios”, a declarat Adrian Țuțuianu, în exclusivitate pentru Podul.ro.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.