Ministrul de Interne este OMUL MAFIEI din Constanța. Mănescu de la Externe este o bogătașă care și-a dosit averea. „Asta merită România, domnule președinte Klaus Iohannis?”


Ministrul de Interne este OMUL MAFIEI din Constanța. Mănescu de la Externe este o bogătașă care și-a dosit averea. „Asta merită România, domnule președinte Klaus Iohannis?”

Deputatul USR Stelian Ion, orginar din Constanța și un bun cunoscător al infracțiunilor, jocurilor politice și interselor locale, a postat pe pagina sa de Facebook o reacție dură la gestul președintelui Klaus Iohannis de a accepta revoltătoarele propuneri ale premierului PSD pentru Externe și Interne. Stelian Ion este membru al infamei comisii Iordache pentru modificarea legilor justiției și, alături de colegul liberal Ioan Cupșa, a opus o rezistență eroică și aproape dramatică variantelor PSD cu intenția vădită de politizare a justiției.

Stelian Ion: „Numirea lui Nicolae Moga la Interne și a Ramonei Mănescu la Externe sunt dezonorante pentru Klaus Iohannis și nu poți să nu te întrebi, din nou, cu cine joacă de fapt domnul președinte.

O spun cu toată responsabilitatea: senatorul PSD Moga a fost permanent alături de Mazăre și Nicușor Constantinescu la jefuirea bugetului Constanței timp de aproape două decenii și este, fără îndoială, unul dintre vinovații pentru decăderea acestui important oraș al României. E o comicărie de teatru absurd ca în timp ce justiția demantelează o mafie și îi bagă pe jupâni la pușcărie, locotenentul lor să devină șef peste poliție.

La rândul său, Ramona Mănescu este un personaj incapabil să-și justifice averea impresionantă, dobândită adesea prin tranzacții dubioase (vezi investigațiile Rise Project https://bit.ly/2XMhwK4). Și la fel de grav este că nimic nu o recomandă pentru poziția de șefă a diplomației.

Asta merită România, domnule președinte Klaus Iohannis?”

SURSA FOTO: Stelian Ion/Facebook

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.