SCANDAL în PSD. Dragnistul Codrin Ștefănescu sare la beregata Vioricăi Dăncilă. Fifor și Teodorovici și-au pus partidul în cap


SCANDAL în PSD. Dragnistul Codrin Ștefănescu sare la beregata Vioricăi Dăncilă. Fifor și Teodorovici și-au pus partidul în cap

Incorigibilul Codrin Ștefănescu acuză, pe Facebook, epurările Vioricăi Dăncilă (care îi marginalizează laolaltă pe dragniști și pe noii adversari), fostul om de casă al pușcăriașului Liviu Dragnea neuitând să-i taxeze și pe Eugen Teodorovici și Mihai Fifor, care au anunțat că nu mai vor să candideze la Cotroceni, făcându-i ”pârtie” Vioricăi Dăncilă, deși ambii s-au procopsit cu funcții babane pe linie de partid, pe baza ”argumentului” că un prezidențiabil trebuie să fie cineva în partid.  

”Fifor si Teodorovici au renuntat la candidatura pentru prezidentiale! Ca sā fie bine si sā nu se supere unii si altii. Cā atunci e de rāu. Plesoianu si Firea nu sunt bāgati in seamā. Cicā sunt obraznici si aduc prejudicii grave de imagine. Serban tocmai a fost mazilit definitiv. Olguta e scârbitā de tot si sentimentul e impārtāsit de multi. Mānāstire intr-un picior, ghici cine rāmâne in cursā? Doar Pieleanu stie, dar tace cotropit de greutatea rolului sāu fundamental...”, scrie Ștefănescu.

De notat că Ștefănescu și junele zvăpăiat Pleșoianu nu sunt încă excluși din PSD doar pentru simplul motiv că Viorica Dăncilă și baronii care o păpușează nu vor să revină, cel puțin o perioadă, la apucăturile epocii Dragnea.

Potrivit surselor noastre, grupările anti-Dăncilă din PSD sunt foc și pară pe Teodorovici și Fifor pe care îi acuză că și-au dat funcții babane în schimbul unor regii și vorbe goale.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.