Gazatoarea Carmen Dan, UMILITĂ și bălăcărită pe Facebook. Ce ”glumiță” a încercat să facă fosta secretară din Videle


Gazatoarea Carmen Dan, UMILITĂ și bălăcărită pe Facebook. Ce ”glumiță” a încercat să facă fosta secretară din Videle

Gazatoarea demisionară Carmen Dan s-a strofocat să facă o ”glumiță”, pe Facebook, întrebând, cică retoric: ”Cum era aia cu “imediat, adică imediat!?” – cu alte cuvinte, vezi Doamne, fosta secretară din Videle se laudă că nu și-a dat demisia când i-a solicitat-o președintele Klaus Iohannis, ci doar când i-a cerut-o PSD, via Viorica Dăncilă.

”Glumița” (dacă era vreuna, noi nu am sesizat-o) a stârnit însă un amplu val de critici, acuzații și ironii usturătoare din partea internauților enervați de indolența controversatei Carmen Dan, care a decis, din postura de ministru al Internelor, gravele violențe săvârșite de Jandarmerie, în 10 August, împotriva a sute de protestatari pașnici, printre care bătrâni și mame cu copii în brațe.    

Vă prezentăm doar câteva dintre cele mai sugestive comentarii adăugate la obraznica postare a fostei secretare din Videle: 

”Imediat e viteza cu care intra cineva sub biroul lui Daddy?😉”

”Duamna Carmen, vă inoportunez cu o întrebare : maioneza pt salata boeuf să o cumpăr, sau să o fac in casă? Vă mulțumesc anticipat!”

”Vei fi anchetata pt atrocitățile comise în 10 august, nu scapi asa usor!”

”Ce recomanda o secretara sa ajunga ministru? Nimic. Esti o rusine”.

”O doamna penibila... Inca nu ati raspuns pentru CE s-a intamplat in 10 august… urmeaza”

”Badaranca, cum altfel??”

”Ce bine îmi pare, si sunt convins că multor români le pare la fel de bine, că ați fost ștearsă din funcția de ministru al Internelor și că nu ați mai fost lăsată sa faceți jocurile mizerabile ale unor trădători penali din PSD. Acum astept cu mare interes sa fiți luată așa la bani mărunți cu toate abuzurile care le-ați comis cu atata tupeu și cruzime și să vi se deschida cel putin un dosar penal, sa fiți băgată la răcoare langa Liviu Dragnea, la Jilava, ca tare l-ați mai servit cum a dorit el și ati fost mereu la comanda lui în poziția de drepți!”

”Doamnă așa cum Igas va rămâne în istorie pentru nenorocirile pe care le-a făcut, la fel și dumneavoastră pentru cei mai mulți polițiști morți și condiții de muncă groaznice! La nivel managerial nu ați schimbat nimic! Limbajul politic nu face doi lei...”.

”Daca era imediat ati fi trecut proba bunului simt. Acum ati devenit exemplu pentru alti rataciti din greseala in posturi necuvenite”.

”Sper sa va tragă Dragnea după el, IMEDIAT”.

”Intotdeauna toapele si analfabetele functionale au fost obraznice”.

”Tanti Carmen de la Teleorman, sau Carmen Gaz, zi-ne si noua cat se freaca la un ness cu lapte?”

”Imediat, adică imediat...la Targsor (penitenciar – n. red.)”.

”Câtă ironie de țață în tine, grasă, proastă și incultă. Mai ai multe podele de lins.”

”Ce ti-a mai ramas, carmencito? Tupeul jegos, ce altceva, ca doar de atat sunteti in stare in psd!”

”E doar o chestiune de timp pana cand duamna  va da cu subsemnatul pt 10 august. Tic tac! Tic tac! A picat el ...regele dracnea... iti dai seama ca tu vei putrezi in puscarie”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.