Firea nu exclude o candidatură la alegerile prezidențiale: "Săptămâna viitoare voi clarifica intențiile mele politice!"


Firea nu exclude o candidatură la alegerile prezidențiale: "Săptămâna viitoare voi clarifica intențiile mele politice!"

Gabriela Firea, edilul Capitalei, a fost întrebată la un post de televiziune dacă ia în calcul o candidatură la alegerile prezidențiale. Răspunsul primarului Bucureștiului a fost unul evaziv prin care nu a negat eventualitatea unei candidaturi, Firea anunțând că va organiza săptămâna viitoare o conferință de presă în care va clarifica intențiile ei politice. 

CITIȚI ȘI: Viorica se visează și ea la Cotroceni: Nu vreau ca PSD să creadă că sunt un om laș. Dacă partidul îmi va cere să candidez la prezidențiale, voi accepta!

De altfel, și Viorica Dăncilă a spus joi că va intra în cursa către Cotroceni în cazul în care Partidul Social Democrat îi va cere să facă acest lucru. 

"Săptămâna viitoare îmi voi relua activitatea la Primărie și activitatea politică și voi clarifica intențiile mele atât la Primărie, cât în ceea ce privește intențiile mele politice.

Mă voi întâlni cu analiștii, cu reporterii într-o ședință informală și ulterior voi organiza o conferință de presă.

Dumneavoastră sunteți un om inteligent și puteți interpreta cum doriți ceea am spus eu. Cred că este normal să aduc clarificări și îmi voi asuma acele decizii pe care le voi anunța, așa cum am făcut de fiecare dată.

Eu sunt un om responsabil și știu că poate acum câțiva ani nimeni nu-mi dădea nicio șansă să câștig alegerile pentru Primăria Capitalei. Faptul că de multe ori am fost lovită de mai multe ori din interiorul PSD, asta m-a întărit.

Sunt membru PSD, îmi doresc un candidat PSD la prezidențiale. Sub nicio formă nu-mi doresc ca PSD să arunce în cursă un iepuraș, care să facă ușoară misiunea adversarilor noștri", a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

Amintim că și soțul Gabrielei Firea, Florentin Pandele, a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.