VIDEO Baronul "Portofel" Marian Oprișan, pe punctul de a-și cumpăra un automobil de lux cu bani de la mămica


VIDEO Baronul "Portofel" Marian Oprișan, pe punctul de a-și cumpăra un automobil de lux cu bani de la mămica

Președintele Consiliului Județean Vrancea și al PSD Vrancea, Marian Oprișan, a fost filmat în show-room-ul unui dealer auto în timp ce discuta cu un vânzător despre opțiunile unei limuzine de lux BMW seria 7, potrivit G4Media.

Întrebat de G4Media.ro dacă și-a cumpărat automobilul și care e sursa venitului pentru un automobil de minimum 95.557 de euro, Oprișan a spus că „nu am comandat, am fost în vizită să mă uit, ca oricare om pasionat de automobile. Am văzut o ofertă, am configurat de curiozitate un tip de autoturism, mă gândesc dacă o iau sau nu”.

Urmăriți video în cele ce urmează:



La întrebarea reporterului G4Media.ro despre proveniența sumei necesare pentru achiziție, în condițiile în care în ultima sa declarație de avere (depusă în 2018) apare un depozit de 75.005 euro, Oprișan a spus: „Nu mai puneți întrebări la capitolul ăsta. Eu am mai declarat că atunci când am intrat în politică, în administrație, aveam un milion și jumătate de mărci. Când mi s-a făcut o înscenare și mi s-a pus sechestru pe o mașină, i-am dat toți banii mamei mele. Acolo sunt banii mei”.

„E mai mult cancanerie ce faceți dvs. Mă gândesc dacă să iau sau nu mașina”, a mai spus Oprișan.

Marian Oprișan a fost în atenția presei și în aprilie, când a condus o mașină de 150.000 de euro, cadou de la mama sa pensionară.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.