Viorica, încolțită la congres de binomul Liviu Pleșoianu-Codrin Ștefănescu: E omul serviciilor! Nu trebuie să uităm de Dragnea, colegul nostru căzut la datorie!


Viorica, încolțită la congres de binomul Liviu Pleșoianu-Codrin Ștefănescu: E omul serviciilor! Nu trebuie să uităm de Dragnea, colegul nostru căzut la datorie!

Binomul Liviu Pleșoianu-Codrin Ștefănescu a început să arunce cu săgeți către Viorica Dăncilă la Congresul PSD. Concret, vedeta Sputnik, Liviu Pleșoianu, a atacat-o pe Dăncilă, la venirea la Congresul PSD, insinuând că ar fi omul serviciilor precum Mihai Tudose, fostul premier al României. 

”Este posibil ca doamna Dăncilă să fie președinte plin de astăzi. Nu știu ce vor spune oamenii de acasă, pentru că n-am întâlnit niciun om în partid care să fie mulțumit de schimbarea de poziție și de mesaj. 

Numărul oamenilor nemulțumiți de doamna Dăncilă este extrem de mare, dacă vorbim despre oamenii de la bază. Se întâmplă ca oamenii din acest partid au fost tratați oribil.

În momentul de față PSD și-a pierdut independența, este dependent de tot felul de sfetnici pe care îi are doamna Dăncilă, unii oficiali, alții neoficiali. Aș vrea să vă spun ceva: când a fost domnul Tudose am zis clar că nu-l susțin pentru că era omul serviciilor. Eu chiar am crezut în doamna Dăncilă, pentru că atunci când am fost la Bruxelles împotriva lui Kovesi, doamna Dăncilă a fost alături de mine. Ulterior, doamna Dăncilă a fost alături de mine pe scena mitingului împotriva abuzurilor. Acum nu-și mai aduce aminte nimic, spune că a fost plecată 9 ani din țară. Asta a ales doamna Dăncilă, mea culpa, m-am înșelat în privința ei”, a spus Liviu Pleșoianu.

Totodată, Codrin Ștefănescu, candidat la congres pentru funcția de secretar general al PSD, a criticat felul în care partidul s-a debarasat de trecut după ce Viorica a preluat șefia. Codrin Ștefănescu s-a declarat nemulțumit de faptul că Liviu Dragnea a fost dat uitării, dar și programul inițial de guvernare. 

Nu trebuie să uităm nici de lucrurile bune pe care le-am făcut, nu uităm nici de colegii noștri aflați la ananghie, nu trebuie să uităm nici de colegii noștri căzuți la datorie și trebuie să luptăm împotriva abuzurilor (...) Trecutul nostru este unul pe care toată lumea îl știe, este un trecut plin de bătălii, un trecut cu un program de guvernare pe care mulți români l-au votat. Vreau ca discursul meu să fie exact în sensul acesta, ca niciun om al partidului să nu fie lăsat în urmă”, a declarat Codrin Ștefănescu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.