Nori tot mai negri în paradisul coaliției mafiote. Șerban Nicolae, atac fără precedent la ALDE și Tăriceanu!


Nori tot mai negri în paradisul coaliției mafiote. Șerban Nicolae, atac fără precedent la ALDE și Tăriceanu!

Liderul senatorilor PSD Șerban Nicolae, în timpul său liber șofer pentru infractori și colecționar de fotografii cu sex anal, își stăpânește tot mai greu nervozitatea accentuată de condamnarea fostului său stăpân Liviu Dragnea. Înainte ca plenul să apuce s-o înscăuneze pe Renate Weber în sinecura de partid numită pompos Avocat al Poporului, Nicolae a declarat că ALDE ar fi putut găsi soluții mai potrivite pentru această funcție. Despre Renate Weber mai multe AICI.

„În ceea ce priveşte pe Renate Weber, bănuiesc că ALDE ar fi putut găsi şi soluţii mai potrivite dar nu comentez, este vorba de o alianţă şi nu există motive pentru a respinge candidatura doamnei Renate Weber cu riscul de a periclita alianţa cu un partid loial şi bun partener în această perioadă din motive sau din raţiuni personale”, a declarat Șerban Nicolae.

Șerban Nicolae a mai spus miercuri, la Parlament, că nu îl va susține pe Mugur Isărescu pentru un nou mandat de guvernator al Băncii Naţionale. Mai mult, la un moment dat, el a amenințat chiar că își depune mandatul dacă partidul său merge pe această variantă, atacându-l ulterior și pe președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, care a anunțat recent public că formațiunea sa susține candidatura lui Isărescu.

„Nu știu dacă s-a decis, pentru că niciun organ statutar al partidului...Domnul Tăriceanu nu e membru PSD. De aici a apărut și acea confuzie, cum că ALDE ar propune candidatura dlui Isărescu. În niciun caz nu am să-l susțin pe dl Isărescu. Mai mult decât atât, dl Isărescu a mai primit un răspuns ferm de la CCR. (...) Aurul României trebuie să revină în țară integral”, a gurit Șerban Nicolae, potrivit stiripesurse.ro.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.