O MIZERIE incalificabilă a PSD și Antena 3: Politizarea și transformarea cazului fetiței din Baia de Aramă într-o armă împotriva Justiției


O MIZERIE incalificabilă a PSD și Antena 3: Politizarea și transformarea cazului fetiței din Baia de Aramă într-o armă împotriva Justiției

PSD și Antena 3 și-au dus mizeria la o nouă culme a incalificabilului prin folosirea, politizarea premeditată și transformarea cazului fetiței din Baia de Aramă într-un atac virulent împotriva presupuselor abuzuri ale procurorilor, avertizează jurnalistul Mircea Marian (Newsweek România), pe Facebook.  

La rându-i, scriitorul și sociologul Sebastian Lăzăroiu explică, pe aceeași rețea de socializare, că scandalul regizat la Baia de Aramă a activat două tipuri de propagandă: cea rusească, vizând fake news-uri anti-americane, și cea a PSD-ALDE, care face lobby pentru infractori și atacă procurorii.

Mircea Marian, Newsweek România:

”PSD&Antena 3 au transformat cazul fetiței din Baia de Aramă într-un atac împotriva presupuselor abuzuri ale procurorilor.

Ce fac scursurile astea de la Antena 3 și restul propagandei este o mizerie pe care până acum nu au mai făcut-o: să se folosească de un copil amărât – care, cred eu, putea avea un viitor bun în familia care îl adoptase, legal, trecând prin filtre dure – pentru a-și duce meciul împotriva justiției și a statului de drept.

Pe termen lung efectele vor fi oribile: adopțiile vor fi descurajate, fiindcă mulți se vor teme de un scandal de asemenea dimensiuni.

PS: Și nu cred că Asociația VedemJust minte când afirmă că asistentul maternal i-a indus copilului ideea că i se vor lua organele de către adoptatori.

Degeaba miorlăia toanta de Vasilica <să nu politizăm>, chiar mafia pesedistă a politizat cazul și-l exacerbează, spre răul copilului”.

Sebastian Lăzăroiu, scriitor, politolog, sociolog:

”Două linii de propagandă s-au activat ca la un semn odată cu situația fetiței adoptate din Mehedinți.

Propagandă rusă – America ia copii din familiile românilor pentru organe.

Propaganda penală/PSD/ALDE – Procurorii sunt răi. Noi n-am furat. Ați avut pe viu confirmarea că noi n-am furat”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.