Teodorovici, LINȘAT pe Facebook după anunțul intenției de a candida la Cotroceni. Ce i se reproșează filfizonului PSD


Teodorovici, LINȘAT pe Facebook după anunțul intenției de a candida la Cotroceni. Ce i se reproșează filfizonului PSD

După ce și-a trâmbițat, pe Facebook, intenția de a candida la Cotroceni, printr-o postare patriotardo-populistă, controversatul filfizon PSD-ist Eugen Orlando Teodorovici a stârnit un val de ironii, bălăcăreli și critici acide din partea a numeroși internauți scandalizați de fanteziile prezidențiale emanate de ministrului care a impus OUG 114.

Vă prezentăm mai jos o serie de comentarii deloc flatante pentru Teodorovici, care e dat de toți pereții pe propria-i pagină de Facebook. Festivalul e în toi la ora publicării acestui articol.   

Cornel Ionescu: ”Dnule Teodorovici, am monitorizat o mulțime de minciuni spuse de Dvoastră.

In plus, Dvs. nu vreți să răspundeți în fața celor care vă votează. Un mincinos, un candidat care nu crede că trebuie să răspundă în fața votanților, merită să fie votat?  Poate doar de oameni care nu știu ce vor...”.

Petre Biolan: ”Nu inteleg de ce rad unii. Eugen e unu dintre cei mai inteligenti psd isti


La bataie cu Vasilica”.

Vladimir Petruț: ”Mai bine ați face ceva cu bugetul pentru că este dezastru”.

Laura Laura: ”Ca esti urat cu spume e una, au fost ei presedinti de tari mai urati ca tine, ca esti infumurat, hmm, sa zicem ca se trece cu vederea, dar ca esti PROST DE DAI IN GROPI, scuza-ma… dar cu ce a gresit Romania, cu ce am gresit noi romanii, sa avem un asemenea presedinte? Daca este o gluma din partea ta, este fooooooarte proasta, daca esti serios, atunci nu pot sa spun decat ca este perfect adevarata expresia: PROSTUL NU E PROST DESTUL PANA NU E SI FUDUL. Ramai la ce stii tu sa faci mai bine, ramai la a fi un animal de companie pentru veorica, schimba-i buretii din coc si pup-o in fund, poate in felul asta nu va mai avea nevoie de bideu. Faci tu toata treaba. Si o faci bine”.

Ana Ghenea: ”Cv-ul domnului ministru este public. Lectura placuta!

Din el, rezultă că a terminat liceul in 1990, in 1991 l-a angajat <cineva> in Ministerul Transportului, iar abia in 1993 a reușit să intre la facultate.

Cine angaja in 1991 pe post de funcționar intr-un minister un tanar fara facultate in varsta de 20 de ani? Era perioada cand se închideau multe fabrici si mii de oameni, calificati si cu ani de munca in spate, au ajuns șomeri.

Tot în acea perioadă, daca termina liceul si nu intra la facultate, un băiat de 19 ani mergea obligatoriu in armata, un an si ceva. Dacă nu te scutea cineva, ori pe pile, ori din cauza vreunei boli (după cum sta prin cluburi, nu pare bolnav).

De armata am întrebat pentru ca se da patriot.

Oricum, in guvernul pesedist, deși încă era obligatorie in situatia lui, nici ditamai Ministrul Apărării nu a făcut armata. Tot unul care se da patriot...”.

Costin Preda: ”Orlando, mai pune si tu mana la munca, toata viata ai muncit doar la stat, practic mai mult ai simulat. N-ar fi rau sa mai pui si mana pe carte, economia reala nu-i aia din birourile institutiilor de stat, cu rapoarte facute pe genunchi de toti novicii. Intr-adevar, este o crestere in calitate daca ne amintim ca in urma cu cateva zile, soferul voia sa candideze si el. E loc pentru toti baietii!”.

Daniel Rus: ”Cum poți crede ca cineva te ar vota? Cât tupeu sa crezi ca ai putea avea cea mai importantă funcție in stat, după eșecul ca ministru de finanțe! In plus, funcția asta necesita și un dram de caracter!”.

Iuliana Ungureanu: ”Eu iti dau pronosticul: nici 3%. Pentru ca esti considerat un Hot din PSD, un distrugator de tara, deci nu mai candida degeaba, sau crezi ca furi si de acolo?”.

Danyy Dan: ”Ce ai facut bun pentru economia tarii in calitate de ministru de finante, ca sa spui ca faci in calitate de presedinte? Ce ai facut ca membru de partid , sa opresti megalomania stralucitului conducator liviu dragnea? Sunteti niste mincinosi de la Revolutie incoace... psd-isiti nenorocoti,care ati lasat Romania in urma cu 50 de ani! Nimic nu te reprezinta a fi in guvern, daramite in functia suprema. Mars la mancat rahatul lui dragnea-valcov si, in ultimul timp ,al veoricai!”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.