EXCLUSIV Cum a regizat Codrin Ștefănescu penibilul ”protest” pentru eliberarea lui Dragnea. CULISELE unei fâsâieli


EXCLUSIV Cum a regizat Codrin Ștefănescu penibilul ”protest” pentru eliberarea lui Dragnea. CULISELE unei fâsâieli

Cele câteva zeci de persoane (aproximativ 40) care s-au străduit să regizeze, duminică, penibilul ”protest” din fața Palatului Cotroceni pentru eliberarea pușcăriașului de drept comun Liviu Dragnea provin, în mare parte, din organizația de pensionari a PSD Sector 5, filială condusă de primarul Daniel Florea, unul dintre apropiații teleormăneanului și sponsor de frunte al PSD, la fostele locale și parlamentare.

Potrivit surselor Podul.ro, Codrin Ștefănescu, fostă slugă a lui Liviu Dragnea, actualmente căzut în dizgrația noii conduceri a PSD, a încercat să facă lobby pentru participarea la protest și prin alte organizații, la S6 și S4, dar Gabriel Mutu și Daniel Băluță nici n-au vrut să audă. Așa că fâsâiala din fața Cotrocenilor a sfârșit nu doar în cel mai penibil mod cu putință, ci și neasumată, fiindcă Ștefănescu&Co voiau să pară o inițiativă… civică.

Printre protestatarii care au zbierat enormități dragniste și lături anti-europene în fața Palatului Cotroceni s-a numărat și mai vechea noastră ”clientă”, controversata Cristina Tatu, (ex-consilier județean la Consiliul Județean Teleorman) angajată la Camera Deputaților, probabil tot pe post de consilier, care s-a făcut remarcată și la penultimul termen de judecată al lui Dragnea, când PSD și-a adus infractorii și mahalagioaicele în fața Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Duminică, în timpul desfășurării așa-zisului protest, Cristina Tatu a comentat la o postare de pe Facebook a lui Codrin Ștefănescu, chemându-l la fața locului: ”Suntem la Cotroceni, nu veniti??” (foto jos). Vă amintim că niște personaje prezente la ”protest” au găsit de cuviință să lanseze amenințări la adresa #Rezist: ”Vă curățăm pe toți! Vă căutăm și vă nenorocim!”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.