DELIR caraghios al propagandei PUTINISTE: Se pregătește... SINUCIDEREA pușcăriașului Dragnea?!


DELIR caraghios al propagandei PUTINISTE: Se pregătește... SINUCIDEREA pușcăriașului Dragnea?!

Caraghiosul propagandist putinist Bogdan Alexandru Duca (mai vechiul nostru ”client”) este protagonistul unui nou delir penibil, pe Facebook, unde susține că sfere oculte ar pregăti… ”sinuciderea” pușcăriașului triplu condamnat Liviu Dragnea, așa explicându-se, cică, știrile tabloidizate privind depresia fostului șef al PSD.

Simultan, propagandiștii de la Sputnik îndeamnă la oragnizarea de manifestații stradale pentru… eliberarea lui Dragnea.

Iată ce a halucinat Bogdan Alexandru Duca:

”Criminalul politistului din Timișoara s-a sinucis.

Nu ar fi singurul caz. A mai fost un ucigaș de polițiști din Suceava (…)

Lider de sindicat al angajaților de penitenciare îl amenința direct pe Liviu Dragnea nu cu sinuciderea ci cu violul.

Desigur, doar coincidențe... (…)

Mă tem că genul de știri scăpate în presă cu Dragnea depresiv prin penitenciare sunt doar o deloc subtilă formă de a ne pregăti pentru informația cu privire la <sinuciderea> lui.

E drept, la câte știe, de ce nu ar fi sinucis?”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.