VIDEO Un jurnalist și-a bătut joc de Viorica și ea nu și-a dat seama: Și PSD-iștii speră să fie mai mulți candidați la șefia partidului!


VIDEO Un jurnalist și-a bătut joc de Viorica și ea nu și-a dat seama: Și PSD-iștii speră să fie mai mulți candidați la șefia partidului!

Premierul României, Viorica Dăncilă, a participat luni la emisiunea lui Marius Tucă. Unul dintre subiecte a fost candidatura Vioricăi la șefia PSD. Amintim că Congresul PSD va avea loc pe 29 iunie. 

Concret, Viorica a transmis, cu ceva ezitări, că va candida la șefia PSD, dar speră să se mai înscrie și alți candidați în cursă. Ca răspuns, reflecând indirect ce ar însemna ca actualul premier să preia șefia PSD, Marius Tucă i-a zis Vioricăi că și PSD-iștii speră să fie alți candidați în cursă. De remarcat că Viorica nu și-a dat seama de faptul că jurnalistul și-a bătut joc indirect de ea. 

Marius Tucă: Veți candida la șefia PSD?

Viorica: Cred că voi candida. Deocamdată sunt foarte preocupată de organizare.

Marius Tucă: Da, dar noi ne pricepem la asta. Adică facem de vreo 30 de ani meseria asta și știm bine care sunt semnalele. Veți fi candidatul la președinția PSD la congres. 

Viorica: Da, dar eu sper să fie și alți candidați. 

Marius Tucă: Și ei speră. Și toată lumea speră să fie mai mulți candidați. 

Vedeți video de la 17:09:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.