Președinta USR București: Firea, „primarul faliment”, trebuie să plece urgent!


Președinta USR București: Firea, „primarul faliment”, trebuie să plece urgent!

Președinta USR București, Roxana Wring, aduce acuzații grave la adresa primarului Capitalei, Gabriela Firea, referitor la modul în care și-a desfășurat activitatea în cei trei ani de mandat fiind „într-o continuă goană după vinovați”.

Roxana Wring spune că Gabriela Firea nu a făcut nimic timp de trei ani în afară de a da vina pe oricine altcineva, în loc să își vadă „propria incompetență” și susține că „primarul faliment” trebuie să plece urgent.

„Tot mandatul Gabrielei Firea a fost o continuă goană după vinovați. Mai întâi a fost „greaua moștenire”. Apoi a fost opoziția. Apoi a fost Liviu Dragnea. Acum, Gabriela Firea dă vina pe Guvernul PSD. Cu toată lumea s-a războit actualul primar, mai puțin cu propria incompetență. Pentru că Gabriela Firea nu se pricepe deloc la soluții, dar știe de minune să găsească falși vinovați.

Despre asta este vorba în toate declarațiile din ultimele zile ale actualului primar: despre un edil care n-a făcut nimic timp de trei ani, care a stricat tot pe ce a pus mâna, care nu a avut viziune, soluții și rezultate. Ei bine, acest primar vine astăzi și spune că, de fapt, nu e vina lui, ci e vina oricui altcuiva. Or asta este o minciună! Este o minciună jenantă pe care Gabriela Firea o folosește în speranța de a-i mai păcăli o dată pe bucureșteni. Adevărul este că administrația PSD nu a făcut nimic în Capitală. A risipit banii fără responsabilitate, a dus RADET în faliment, a tocat bugetul pe bâlciuri și statui, a dat sute de milioane de euro la companiile înființate pentru camarilă și a lăsat orașul într-o stare mai proastă decât cea în care l-a preluat. Din acest motiv, Gabriela Firea, ”primarul faliment”, trebuie să plece urgent”, a scris Roxana Wring pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.