Pușcăriașul-ginerică Dragnea a rămas fără NAȘĂ de cununie. Olguța Vasilescu nu mai vrea să audă de el


Pușcăriașul-ginerică Dragnea a rămas fără NAȘĂ de cununie. Olguța Vasilescu nu mai vrea să audă de el

După ce a ajuns la pușcărie, ginerică Liviu Dragnea a rămas și fără nașă de cununie.

Potrivit surselor Podul.ro, în CEx-ul de pomină de după încarcerarea lui Dragnea, baronul Marian Oprișan i-a explicat Olguței Vasilescu, de față cu ceilalți lideri, că fostul șef al PSD a plătit cu bani de la partid articole de presă care o discreditau.

Bunăoară, Oprișan a făcut referire la una dintre înregistrările audio din Dâmbovița care l-au avut ca principal protagonist pe baronul Adrian Țuțuianu.

În una dintre acestea, Țuțuianu a catalogat-o drept ”proastă” pe Olguța Vasilescu, în repetate rânduri, și a făcut bășcălie de Claudiu Manda. În loc ca tensiunile să fie rezolvate în interiorul PSD, prin dialog în forurile statutare, această înregistrare deloc flatantă pentru cuplul Vasilescu-Manda a fost rostogolită în mod premeditat la o televiziune de casă, a explicat Oprișan, în schimbul unor plăți efectuate de la partid, fiindcă Liviu Dragnea dorea să-i angreneze și pe alți lideri în războiul său deschis cu Țuțuianu, pentru a-l exclude din PSD cu voturile altora, ceea ce s-a și întâmplat.

Totodată, Marian Oprișan și Paul Stănescu au susținut că Dragnea nu a vrut-o niciodată pe Olguța Vasilescu ministră la Dezvoltare, ci a îndemnat-o să facă acest joc, retrăgându-se dintr-o funcție de dragul alteia, tocmai pentru a scăpa de ea din Guvern, declanșând un nou război cu președintele Klaus Iohannis.

În realitate, unicul câștig al cuplului craiovean din finalul epocii Dragnea este mandatul de europarlamentar al lui Claudiu Manda. În rest, teleormăneanul a avut grijă s-o îngroape pe Olguța Vasilescu pe line de partid, anunțând-o succesoarea sa la șefia PSD, în eventualitatea condamnării sale.

Vă amintim că la primul miting electoral al PSD, la Craiova, Dragnea a anunțat, la finalul discursului său populist și anti-european, că își dorește ca Olguța Vasilescu și Claudiu Manda să-i fie nași la nunta cu iubita sa Irina Tănase.

„Îi iubesc pe amândoi și, dacă cumva, sper să nu se supere Irina, dacă mă lasă ăștia în pace, și-o să fie ce-o să fie, aici în fața oltenilor îi rog pe amândoi să-mi fie nași”, a spus Dragnea.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.