Deși nu știa ce să mai facă să nu fie dată jos, Anca Boagiu a fost demisă din fruntea PNL Sector 2


Deși nu știa ce să mai facă să nu fie dată jos, Anca Boagiu a fost demisă din fruntea PNL Sector 2

Anca Boagiu a fost dată jos din fruntea PNL Sector 2. Potrivit surselor G4media.ro, Anca Boagiu a fost demisă luni prin vot în cadrul BPN după ce s-a împotrivit virulent din a părăsi scaunul de președinte PNL Sector 2. Potrivit surselor citate, s-au înregistrat 55 de voturi ”pentru” și 4 voturi ”împotriva” demiterii lui Boagiu. Totodată, BPN a decis și dizolvarea tuturor organizațiilor de sector din București. 

Amintim că europarlamentarul Cristian Bușoi și-a dat demisia din fruntea PNL București, cât și cinci dintre liderii filialelor de sector în contextul rezultatului slab obținut la alegerile europarlamentare. Alături de Cristian Bușoi au mai demisionat Victor Picu din fruntea PNL Sector 1, Florin Alexe din fruntea PNL Sector 3, Răzvan Sava din fruntea PNL Sector 4, Cristian Olteanu din fruntea PNL Sector 5 și Cornel Pieptea din fruntea PNL Sector 6. 

Redăm declarația Ancăi Boagiu care se împotrivea acțiunii lui Cristian Bușoi și a celorlalți lideri de filiale de sector de a demisiona din funcțiile de conducere:

"Dragă Cristi, eu aștept o analiză POLITICĂ încă de la alegerile locale din 2016 când am atras atenția că avem nevoie de abordare politică nouă la București și de multă seriozitate.

Din păcate nici atunci nici acum nu avem această analiză și, în consecință, un plan clar, realist și serios pentru cetățenii din București care sunt oameni informați.

Politic, consider că este o altă eroare majoră la București, după lungul șir de decizii greșite și “personalizate” luate de la fuziune și până în prezent, motiv ptr care, NU SUNT SOLIDARĂ cu decizia de a demisiona în bloc sau în echipă sau sau cum vrei să îi spui.

Mult succes tuturor!", declara Boagiu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.