Disperare imensă pentru Viorica și PSD. Adrian Năstase, în vizită la Guvern


Disperare imensă pentru Viorica și PSD. Adrian Năstase, în vizită la Guvern

UPDATE

Șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a ajuns și el la Palatul Victoria. Amintim că întâlnirea are loc după ce Klaus Iohannis i-a cerut Vioricăi Dăncilă că referendumul pentru justiție trebuie să fie transpus legislativ, deci pus în practică.

Totodată, discuțiile s-ar putea axa și pe subiectul cererii adresate de Klaus Iohannis ca ministrul de Interne, Carmen Dan, și ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, să fie demiși. Mai mult, președintele României a anunțat joi că nu îl acceptă pe Titus Corlățean în nicio funcție de ministru.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Disperare mare în Partidul Social Democrat. Mircea Geoană a fost convocat miercuri la Guvern de către Viorica Dăncilă, dar a dat de înțeles că nu este interesat să revină în viața politică. 

"Inima mea va rămâne întotdeauna fidelă social democraţiei, ideilor progresiste şi valorilor democratice europene. Înţeleg şi încurajez nevoia PSD de a depăşi o perioadă grea care, netratată cu curaj şi responsabilitate, are potenţialul de a pune sub semnul întrebării soartă acestui mare partid românesc. Rămân alături de foştii mei colegi şi colege, însă planurile mele imediate nu includ revenirea în politica militantă", a transmis Geoană pe Facebook.

Astfel, Viorica, în criză de idei, l-a chemat și pe fostul președinte PSD Adrian Năstase la Palatul Victoria. La sediul Guvernului se mai află Paul Stănescu, Marcel Ciolacu și Florin Iordache.

Amintim că Adrian Năstase a anunțat în urmă cu câteva zile pe blogul său că va constitui un grup de sprijin pentru actualul PSD pentru a-l ajuta să se redreseze. 

„Împreună cu Octav Cozmâncă și cu alți foști și actuali lideri ai PSD, am decis să constituim Grupul de sprijin pentru actualul PSD, ținând seama de situația dificilă a partidului după alegerile europarlamentare”, a scris fostul premier

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.