DISPERAREA lui Codrin Ștefănescu. SLUGA lui Dragnea e pe fărașul Vioricăi Dăncilă. CULISELE unor șobolăneli nocturne EXCLUSIV


DISPERAREA lui Codrin Ștefănescu. SLUGA lui Dragnea e pe fărașul Vioricăi Dăncilă. CULISELE unor șobolăneli nocturne EXCLUSIV

Noapte de foc plină de incertitudini pentru prolificul traseist politic Codrin Ștefănescu, încă secretar general al PSD, după o gâlceavă de pomină, în sediul central de la Kiseleff, cu premierul Viorica Dăncilă.

Potrivit surselor Podul.ro, cearta a avut loc luni după-amiază, în urma încarcerării infractorului triplu condamnat Liviu Dragnea.

Mai exact,  Viorica Dăncilă i-a pus la zid pe Codrin Ștefănescu și pe controversata Anca Alexandrescu (consiliera absolută a epocii Dragnea) pe care îi vrea scoși din orice procedură de comunicare oficială a PSD.

La adăpostul întunericului, Codrin Ștefănescu a organizat o serie de întâlniri cu alte cozi de topor ale lui Liviu Dragnea, printre care Gabriel Mutu, recentul șef al PSD București, și Mircea Drăghici, trezorierul care și-a cumpărat bolizi de fițe din banii partidului.

Potrivit surselor noastre, disperarea adoratorilor lui Dragnea crește de la o oră la alta, în condițiile în care Viorica Dăncilă, Marian Oprișan, Paul Stănescu și Marcel Ciolacu intenționează să-i epureze în masă, plătindu-le astfel toate polițele restante din ultimii doi ani.

Codrin Ștefănescu, Gabriel Mutu, Daniel Florea și alții vor să subziste în PSD sprijinind-o pe Olguța Vasilescu în vederea unei preluări a puterii, dar aceasta nu are încă girul lui Marian Oprișan și a baronilor marginalizați până mai ieri, deși se laudă că e în relații bune cu liderul din Vrancea și cu cel de la Olt. De asemenea, tabăra Dăncilă vrea să o mazilească pe ex-peremista Olguța Vasilescu din postura de purtător de cuvânt al PSD.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.