Dragnea a mers alături de gorile la vot și a dat vina doar pe ambasadori pentru cozile din Diaspora


Dragnea a mers alături de gorile la vot și a dat vina doar pe ambasadori pentru cozile din Diaspora

Președintele PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat târziu la vot la alegerile europarlamentare, în jurul orei 19. Desigur că Dragnea a fost escortat de gorile în drumul său spre intarea în secția de votare. De precizat că președintele PSD a votat și la referendumul pentru justiție.

Declarațiile președintelui PSD:

"Am spus tot timpul că susțin tema de la referendum".

"Nu e o zi tristă, ci una bună".

"Eu m-am uitat acum, am fost la foarte multe votări. Am văzut de unde sunt întârzierile, de la tabletă, de la două liste, asta e realitatea. În Diaspora, îmi pare rău. Ar trebui să îi întrebăm pe ambasadori de ce nu au încercat să le spună românilor unde sunt toate secțiile. Sunt unele secții goale și unele unde e aglomerat", a precizat Dragnea privind cozile de votanți din Diaspora.

Întrebat dacă are emoții mâine legat de sentința de la ÎCCJ în dosarul angajărilor fictive, Dragnea a răspuns: "Haideți să vedem după ora 21.00, să vedem rezultatele".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.