VIDEO Primarul PSD-ist Budică din Teleorman păzește secțiile de votare pentru a monitoriza votanții


VIDEO Primarul PSD-ist Budică din Teleorman păzește secțiile de votare pentru a monitoriza votanții

Primarul comunei Obreasca din Teleorman, Gheorghe Budică, pune presiune indirect pe alegătorii care se prezintă la secția de votare prin faptul că duminică edilul a preferat să stea în fața secției pentru a-și monitoriza cetățenii, cu toate că el își motivează prezența prin faptul că „s-a certat cu nevasta” și nu are de ce să meargă acasă.

Jurnalista Carmen Dumitrescu a expus această situație de domeniul fantasticului pe LiberînTeleorman.ro 

Jurnalista subliniază că primarul s-a plimbat toată ziua alegerilor pe la secțiile de votare din localitatea pe care o administrează, dând mâna cu cei care se prezentau la urne și așteptând liniștit afară verdictul. 

Astfel, camerele de supravghere din zonă au surprins imaginile cu edilul, iar un reprezentant USR-PLUS i-a atras atenția că nu are voie să stea acolo. Replica primarului, spune tânărul, a fost că „s-a certat cu nevasta” și nu are ce să facă acasă.

„Discuția nu l-a convins pe Gheorghe Budică, acesta fiind determinat să asigure PSD-ului un scor suficient de mare, cât să-i garanteze laude de la centru. Și evident, un Referendum fără cvorum, ca să poată fura liniștit, ca și șefii lui”, a mai scris Carmen Dumitrescu. 

VEDEȚI VIDEO AICI

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.