VIDEO PSD este disperat! A depus plângere penală împotriva lui Rareș Bogdan pentru un motiv halucinant


VIDEO PSD este disperat! A depus plângere penală împotriva lui Rareș Bogdan pentru un motiv halucinant

Sunt semne că PSD e aproape să piardă alegerile și se folosește de toate mijloacele, dintre cele mai murdare, pentru a evita acest lucru. De la blocarea votului celor din Diaspora, PSD-ului i-a mai venit o găselniță și anume să depună plângere penală împotriva lui Rareș Bogdan pentru că se afișează cu drapelul României pe contul său de Facebook.

"Partidul Social Democrat, condus de infractorul Liviu Dragnea, mi-a făcut plângere penală pentru a-mi invalida mandatul. Sunt absolut disperați și încearcă orice. Vreau să vă spun că PNL, dacă dvs. vă mobilizați, va fi marele câștigător al acestor alegeri. Este pentru ei șocul vieții, iar în urmă cu 20 de minute cei din PSD mi-au făcut plângere penală  pentru că pe contul meu de Facebook la poza de profil apare drapelul național. (...) Această acțiune pe care ei au făcut-o în care mă acuză de folosirea semnelor naționale în scop electoral este o acțiune care le arată disperarea. (...) PSD, după umilirea celor din diaspora, a tuturor românilor, de la Oslo la Zurich, de la Milano Geneva, de la Linz la Liepzig, de la Madrid la Castellon, de la Aragon până la Roma, acești indivizi disperați că le fuge pământul de sub picioare vin și fac cea mai gravă acțune împotriva unui contracandidat", sunt o parte din precizările lui Rareș Bogdan.

Consultați precizările integrale în cele ce urmează:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.