Carmen Avram și Rovana Plumb, UMILITE la Bruxelles! PSD a plătit cu sume faraonice organizarea unei întâlniri cu presa străină la care NU a venit nimeni!


Carmen Avram și Rovana Plumb, UMILITE la Bruxelles! PSD a plătit cu sume faraonice organizarea unei întâlniri cu presa străină la care NU a venit nimeni!

Candidatele PSD Rovana Plumb și Carmen Avram s-au făcut de râs de o manieră puțin spus umilitoare, la Bruxelles, după ce partidul celor trei trandafiri a plătit cu sume faraonice o firmă de lobby care le-a organizat o întâlnire cu presa străină la care nu a venit nimeni.

Dezvăluirea îi aparține scriitorului și jurnalistului Dan Alexe care detaliază, pe Facebook, culisele acestui nou eșec epic al PSDragnea.

”Rovana Plumb şi Carmen Avram s-au făcut de râs la Bruxelles, după ce o firmă de lobby, Rud Pedersen Public Affairs, plătită cu bani grei, a organizat acolo o întâlnire a primilor patru candidaţi PSD cu presa străină la care n-a venit mai nimeni.

Fusesem contactat și eu de un anume Jaume Loffredo, Senior Consultant at Rud Pedersen Public Affairs, care mi-a propus un interviu cu Rovana Plumb, pentru platforma EurActiv pe care scriu uneori. Iată ce i-am răspuns pe email, pe data de 02 mai:

— <Hello Jaume.

We are a group of journalists working on a platform of news and analyses. I am afraid we do not do PR work for anyone.

The PSD is an extremely corrupt network of politicians with huge legal problems in their country, led by incompetent and convicted bosses.
This network of criminal activity is disguised under the convenient label of a political party. I wish you luck in your PR activity.

Dan Alexe>.

(Ultima frază era nesinceră, desigur, dar la nivelul lor de incompetență, omul poate chiar m-a crezut.)”, scrie Dan Alexe.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.