De ce dă curs fiul Doinei Cornea MIZERIILOR Antenei 3: este un ADORATOR al lui Tăriceanu


De ce dă curs fiul Doinei Cornea MIZERIILOR Antenei 3: este un ADORATOR al lui Tăriceanu

Ciudata apariție a fiului Doinei Cornea, Leontin Horaţiu Iuhas, săptămâna trecută, la emisiunea ”Sinteza zilei” de la Antena 3, postul turnătorului securistic Dan ”Felix Voiculescu”, fost pușcăriaș de drept comun, are o explicație de-a dreptul banală: este un vechi susținător și propagandist al lui Călin Popescu Tăriceanu.

Cu prilejul frecventării Antenei 3, Leontin Horaţiu Iuhas i-a explicat lui Mihai Gâdea de ce decis să refuze invitația președintelui Klaus Iohannis la comemorarea eroilor anticomuniști, eveniment care, finalmente, a fost contramandat chiar de organizator, pentru a nu da apă la moară celor care l-au criticat că folosește în scop electoral o astfel de tematică.

Anterior, pe 10 mai, Leontin Iuhas a anunțat pe pagina sa de Facebook că nu doreşte să participe la o ceremonie în care „există riscul ca victimele regimului comunist să fie sărbătorite tocmai de torţionarii lor” – a se observa conivența de mesaj cu cea a cuplului Dragnea-Tăriceanu.

„Vă mulţumesc pentru invitaţia pe care mi-aţi făcut-o să particip la Ceremonia publică <30 de ani de la Revoluţia Română din Decembrie 1989. 2019 – Anul omagierii victimelor comunismului> care va avea loc în data de 20 mai 2019. Poate că m-aş simţi onorat şi aş participa la evenimentul pe care îl veţi patrona dacă nu ar exista câteva motive ce mă împiedică să o fac. În primul rând e vorba de calitatea mea care m-ar îndreptăţi să particip la un astfel de eveniment. (...) Pe de altă parte nu înţeleg care este motivul pentru care o ceremonie dedicată Revoluţiei din Decembrie 1989 are loc în luna mai? Să fie oare din motive electorale? Atunci, nu! Nu doresc să particip la un miting electoral. Şi nu doresc, de asemenea, să particip la o ceremonie în care există riscul ca victimele regimului comunist să fie sărbătorite tocmai de torţionarii lor. Şi oare de ce aţi fixat data ceremoniei chiar în 20 mai? De ce nu 13 – 15 iunie?”, se arată în postare.

De asemenea, Leontin Iuhas și-a manifestat speranța că Iohannis îl va lăsa pe succesorul său să organizeze aniversarea Revoluţiei, atunci când e firesc, în luna decembrie.

Vă prezentăm o serie de postări și de puncte de vedere exprimate de Leontin Iuhas, pe Facebook, acestea nelăsând loc de dubii în ceea ce privește marea sa iubire: Călin Popescu-Tăriceanu.  

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.