Infractorul nu va intoxica și Bucureștiul. Mitingul PSD de la Romexpo a fost anulat


Infractorul nu va intoxica și Bucureștiul. Mitingul PSD de la Romexpo a fost anulat

Secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu a anunțat miercuri pentru G4media că mitingul PSD care era programat la București în data de 22 mai nu va mai avea loc. 

Amintim că PSD-iștii visau la peste 100 de mii de participanți la mitingul PSD de la Romexpo. Imediat după aflarea veștii, au apărut numeroase semnale din partea cetățenilor că vor merge la Romexpo să protesteze față de PSDragnea pe perioada mitingului. Astfel, se pare că PSD-iștii, fiindu-le teamă de reacția românilor în cazul unui miting desfășurat în București, au luat decizia să-l anuleze. Totodată, putem presupune că la ce dezagreabili și huliți sunt cei din PSD, în frunte cu infractorul Dragnea, simpatizanții nu vor să mai vină pentru ei nici plătiți, întrucât la Iași și la Galați au avut parte de reacții ostile din partea celor care conștientizau pericolul guvernării PSDragnea

”Ne-am consultat cu colegii din țară și am hotărât să anulăm mitingul din următoarele motive: Am hotărât ca săptămâna viitoare să ne ocupăm strict de activitățile de campanie din teritoriu luând în considerare că foarte multe județe au pe 21 și 23 ultimele întâlniri zonale, cu mulți primari. Apoi, ar fi dorit colegii noștri un miting uriaș la București, în Piața Victoriei, asta se putea doar în weekend pentru că în cursul săptămânii nu dorim să aducem un disconfort bucureștenilor. Un al treilea motiv este că toată lumea rămâne în dispozitiv, astea sunt motivele care ne-au determinat să anulăm mitingul. Rămâne însă în vigoare tot restul programului, inclusiv mitingul mare de la Târgoviște”, a declarat Ștefănescu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.