Andrei Caramitru răbufnește, după BLOCAREA Uber și Taxify: ”Sictir lui Firea, cu tot cu fierul ei din colon! Sictir PSD!”


Andrei Caramitru răbufnește, după BLOCAREA Uber și Taxify: ”Sictir lui Firea, cu tot cu fierul ei din colon! Sictir PSD!”

USR-istul Andrei Caramitru – unul dintre cei mai cunoscuți experți în probleme de business din Europa – răbufnește, pe Facebook, la adresa clanului PSD-ist Firea-Pandele, după decizia abuzivă privind restrângerea activității Uber și Taxify.

De asemenea, USR-istul lansează un apel sugestiv către românii de pretutindeni: ”Veniți fraților pe 26 Mai la vot! Să îi pulverizăm o data pentru totdeauna!”.

Podul.ro vă prezintă postarea lui Andrei Caramitru.

”Câștiga mafia taxiurilor din Voluntari a lui Pandele. Sictir lui, sictir lui Firea cu tot cu firul ei din colon, și sictir și PSD-ului.

Așa se întâmpla când nu votăm, da? Nu ne interesează politica? Toți sunt la fel?

Veniți fraților pe 26 Mai la vot! Să îi pulverizăm o dată pentru totdeauna”, scrie Andrei Caramitru.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.